Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J63i80r53i 88T29i24c40h86y

15. 1. 2021 18:19

Radikalni levice, vedena Democraty, v cele s Pelosi, Kamalou, tim kongresmanem, jehoz jmeno zacina na Sch a dalsich, s propagandou vedenou z doupat lzi, jako CNN a Washington Post. Ti jiz dnes prakticky prevzali moc, cistky ve stylu bolseviku a nacistu jiz probihaji, nekteri odpurci uz dnes strachem zalezaji. Zkaza je v plnem proudu.

0 0
možnosti
ZZ

Takových přestárlých a inteligenčně problematických osob, jako je Pelosiová, která je předsedkyní sněmovny reprezentantů USA je v politice USA víc než dost.

Byl bych proto, aby v politice se nemohla objevovat žádná osoba starší 80 let !!!

;-(;-(;-(

0 1
možnosti
JJ

Jestli že je pro vás Pelosi inteligenčně problematická, co je potom to oranžové cosi, které se chlubilo tím, že v životě nemuselo přečíst ani jednu knihu.....?

0 2
možnosti
Foto

Pelosiová je sama případem pro Chocholouška.

17 3
možnosti
JJ

....psali v Nové republice?:-)

1 9
možnosti
OZ

Víte že lžete a dezinformujete, pane autore? Vy uvádíte projev až potom, co se sám Trump vylekal z toho co způsobil a za který ho jeho fanatičtí fans pořádně sprdli. Vůbec se nezmiňujete o tom projevu před Capitolem, kde popichoval ty své rednecky k převzetí moci nebo další projev v průběhu rabování, kdy s nimi vyjádřil veliké pochopení Rv

5 19
možnosti
VR

V poslední době standard tohoto autora, překrucování i lži.

1 13
možnosti
JK

J45a96n 58K28o94z29á12k

10. 1. 2021 0:11

Nejlepší jsou tady příspěvky pana Jankoviče a Matušky. Ta jejich levicovou je obdivuhodná.

9 3
možnosti
JK

J98a93n 18K38o19z86á17k

10. 1. 2021 0:12

... levicovost...

0 0
možnosti
IS

Jakož i Reddit ohlásil zablokování Trumpa. Tak takto, vážení , vypadá censura ve svobodné a demokratické zemi.

24 4
možnosti
JJ

Víte kulový jak vypadá opravdová cenzura, za ty roky jste to zřejmě zapomněla...demokracie se musí umět bránit proti šílencům, kteří vědomě, či nevědomě ohrožují její základní pilíře a instituce jako třeba ten oranžovej maniak v současnosti..

7 14
možnosti
IS

Konzervativní Breitbart právě ohlásil že stovky tisíc následovníků prominentnich konzervativních osobností opouští či opustili Twitter, FB, a snaží se přihlašovat na Parler, který prozatím nějak omezeně funguje. To vše poté, kdy Twitter a FB permanentně zablokovali presidenta. Je nutné jim udělat tu největší škodu tam, kde je to bude nejvíce bolet. Finančně, neboť mají profity z reklam.

13 1
možnosti
JJ

Tak to se fakt zhroutěj;-DVšechny tyto sítě mažou standardně tisíce stránek denně...

1 2
možnosti
RK

Kdo štve víc? Ten, kdo štve proti systému volebnímu, politickému, běžné realitě a kdo chce zničit a zadupat všechno a všechny, co se mu zrovna nehodí a nelíbí? Nebo ten, kdo štve proti tomu dotyčnému a jeh demagogii?

4 0
možnosti
JJ

Taváryšč autor zřejmě neviděl ty projevy, které předcházely tomu střízlivému, kdy si Trump uvědomil co všechno mu hrozí a za který mu jeho tvrdí fans nadávají....

1 8
možnosti
JJ

Petřík, zachránce US demokracie mi dal mínus;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti
IS

Přichází více videii a otázky se nyní kladou, proč Capitol police odstranila zábrany, mezi prvními byli také známí aktivisté BLM a Antify, prý přišli pozorovat, ale media se to snaží potlačit.

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS