Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Jak marné, jak úsměvné, jak zbytečné. Dívenko, vy si vážně myslíte že vaše říkanky a žvatlání, dokonce ještě s sebefotkou vprostřed, vám pomůžou v propagaci vaší partičky do sněmovny? Musíte si vybrat jiného koně pro svoji svazáckou rétoriku. Vašík "křivá tvář" nikdy neměl a nikdy nebude mít šanci i kdybyste se upsala.

10 7
možnosti
LB

Já jsem rád, že nás pan Fischer zahrnul argumenty k věci a ne k autorovi a že se zkrátka zachoval jako dospělý a čestný člověk, který je schopen diskutovat na úrovni.

12 1
možnosti
Foto

J71a92n 83Š82i67k

7. 1. 2021 12:15

Mě fakt připadá, že nevíme co chceme. Na jedné straně se křičí, že vakcíny nestojí za nic a jsou nebezpečné, protože je za nimi nezvykle rychlý vývoj, na druhou stranu, když se provádí certifikace křičíme, že to trvá dlouho. No, já myslím, že je lepší když certifikace trvaly dlouho, nejde jen o úder razítka, ale taky prověření všech dokladů, které má EU ano byrokratické, ale naštěstí v této oblasti přísné. Dále jsme samozřejmě mohli jednat o vakcínách sólo, ale zase: nevýhodou by samozřejmě byla cena, ale také není lepší, když to bude trvat déle, aby všichni, tj. příznivci i odpůrci, viděli jaké přínosy anebo následky vakcinace má na již očkovaných v zahraničí. No a Izrael? S nimi se přeci nemůžeme vůbec srovnávat. Na rozdíl od nás mají svoje lidi všude a tak, jak jsou některé země proti nim nepřátelsky naladěny, tak stejně mají daleko větší příznivce a kamarády, např. USA, která si myslím, že jim pomohla. Buďme rádi, že v EU jsme, kdyby ne, tak se k vakcínám dostaneme jako jedna z posledních zemí a za o hodně dražší peníze. Hezký den

5 1
možnosti
JZ

Češi by neschopnost svoji a svoji vlády neměli svádět na Brusel. Nikdo české vládě nezakazoval si objednat vakcíny na vlastní pěst. Blog je snůškou hysterických výkřiků. ;-D;-D;-D

13 4
možnosti
LB

Jistě jste si povšimnul, že blog není obhajobou české vlády, tudíž autora hysterických výkřiků bych hledal spíše u vás.

7 3
možnosti
ZZ

Inu počátky každé velké akce mívají problémy.

To se ale zubem času vyřeší v celé EU.

:-):-):-)

0 3
možnosti
Foto

Jako vtip dobré...

1 0
možnosti
MD

Česká republika by si sama bez Evropské unie nebyla schopna zajistit dostatečné množství vakcín proti covidu-19, přiznalo ministerstvo zdravotnictví.

„Vzhledem k omezenému množství vakcín je trh s nimi velmi omezen. EU jako celek má daleko silnější vyjednávací pozici a dosahuje tak i řádově nižších cen,“ řekla mluvčí ministerstva Barbora Peterová redakci EURACTIV.cz.

8 3
možnosti
Foto

Dosahuje řádově nižších cen, ale také téměř žádné vakcíny nemá. Izrael šel svou cestou, za vakcíny platí údajně dvojnásobek toho, co EU, ale očkuje jako o život a proočkovaných má už 1,5 miliónu.

Takhle je to na světě se vším. Chceš lepší cenu? Počkej si! Chceš zaplatit lépe než ostatní? Dostaneš přednostně.

Nemyslím si, že by byl vakcín vyložený nedostatek, ale i jejich výrobci jsou především byznysmeny a podle toho se i chovají.

8 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik