Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další lidé se nechávají očkovat pod tlakem cestování a červené šesticípé hvězdy "neočkovaný". Totalitní bezdůvodný příkaz a strach z obtěžování vede lidi k přijetí těch pochybných špinavých látek v tzv "vakcíně".

0 0
možnosti

Prosím, nenechte se očkovat. Některé těžké choroby v minulosti se skutečně mohly porazit očkováním, ale tady je před námi podivná nemoc. Chápu, že jste obaleni do docela silné zbroje proti pochybování, ale neodkládejme ze strachu rozum. Ano, řádí tady náročné choroby, ale jejich ztotožnění s virem sars-cov-2 je zpochybněno mnoha poctivými lidmi.

Nevím všechno, ale četl jsem metodiku, podle které se stanovuje počet zemřelých na cov19 v ČR. Je to velmi falešný výpočet, který nelze zastavit a činí z naší země skutečnou banánovou republiku na čele světové tabulky mrtvých na počet obyvatel. Požadované upřesnění a žádost o i

Vývoj očkování je další hrozivá věc, například u fy PFIZER (jeden ze současných dodavatelů do ČR) můžete číst, jakou pokutu obdrželi za své podvody v minulosti. Jakémusi Gatesovi se připisuje podnikání s vakcinami, kterými jako pomáhá ve světě. Skutečnost je, že Indie i Afrika má zkušenosti s pokusy na lidech, také na dětech. Jednalo se tam o půl milionu zneplodněných afričanek, ochrnuté děti...

0 1
možnosti
Foto

Nemusíte věřit naší vládě, ale tento postup, tedy výzva k očkování není jen u nás. Už mi volali moji přátelé z Rakouska, kteří čekají až na ně přijde řada a jdou do toho.

Je to celosvětový problém a je na každém z nás, jak se rozhodne. Nechám si píchnout tu včeličku, kolik jsem jich už dostala i některé zákroky podstoupila, jak víte, vždy se podepisuje revers, nikdy tu není jistota, že vše dobře dopadne, ale ta představa, že budu moci žít jako dřív, setkávat se s rodinou a přáteli, smát se a užívat si znovu života, to mi za ten risk stojí.V

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za povzbudivý komentář:-)

0 0
možnosti

Je tu v příspěvcích hodně moudra ale nedá se věřit nikomu

0 0
možnosti
Foto

Takže jsme tam, kde předtím:-)

0 0
možnosti

Nabízím některé informace k očkování na svém blogu, jsou přebírané ze zahraničí, protože u nás se moc nemluví o ev. vedl. účincích nebo se to bagatelizuje. Nicméně i v zahraničí existují někdy rozporupl. informace: kdo chce, "prokáže", že přínos očkování převyšuje rizika, ale jiný zdroj zase "prokáže" opak. Chyba politiků a úředníků zejména u nás je v tom, že nezveřejnili - tak jako např. v USA - výsek dat přímo z klinic. studií firem, takže i Čech má přece jen možnost dostat se k více údajům. Mně na tom výseku dat pro veřejnost vadí, že nebyly zcela zodpovězeny otázky několika úmrtí během výzkumu ani jasný důvod, proč někteří účastníci výzkumu ze studií odešli nebo je ze studií vyjmul lékař (mj. není dostatečně přezkoumána otázka užívání léků a vakcinace, nakolik se spolu ev. vzájemně nesnášejí).

0 0
možnosti

Staci malo..zaplatit si test na protilatky v krvi.. A pak se rozhodni, cloveče, jestli budes imunni podle jedne studie tri a nebo podle druhe sest mesicu. V te dobe ,pokud mate vysoky titr protilatek, se ockovani nedoporucuje.

2 0
možnosti
Foto

Věřit se mi, Ivano, rozhodně nedá, ale názor si dovolím přiložit. Očkování se nebojím, debata o tom,"co nám to udělá se zdravím za x let" se mi zdá úsměvná - co já vím, co mi se zdravím za x let udělá na vlastní tělo prožitý covid? To přece musí být větší pecka než očkování...

Pohybuji se těsně vedle té "první linie" a vidím na ni z těsné blízkosti. Párkrát jsem strávila pár hodin v "atombordelu", hezkých pár nocí pak s excelem při třídění výsledků testování kde-koho. Mám za sebou skutečný covid-rok se všemi jeho rozpory. Tedy i s tím, že dodnes nemám jasno, jestli víc škodí virus sám nebo ne dost dobře promyšlená směsice opatření, která chrání i ohrožuje současně. Na to, co je horší, odpoví až čas.

Ulevu od obav, abych do světa, kde se pohybuji, covid nezanesla, mi přinesl až výsledek testu na protilátky. Měla jsem ho a papír z laboratoře, který to konstatuje, mi přinesl klid.

Diskuse v mém okolí jsou ode zdi -ke zdi. Mně se ale nějak nechce žít s obavou, že mohu být superpřenašeč (což při svém množství aktivit můžu), takže, až mi zmizí vlastní protilátky, nebudu čekat na další infekci a ty nové si očkováním v klidu pořídím, ledaže by to moje paní doktorka viděla jinak (což nečekám).

Nějak se mi nechce žít na polovic.

4 0
možnosti
Foto

Vím, že běžní lidé v otázce očkování nemají jasno a celkem pochopitelně mají různé obavy. I Vám děkuji za Váš názor, JanoR^

0 0
možnosti

Věřit se dá imunologům, kteří v oboru pracují dost dlouho a nemají obchodní ani politické ambice či jiný motiv účelově lhát. Většinou nejsou do médií pouštěni. Pokud Vaše rodina obětuje 435 kč za každého a necjhá si z krve zjistit přítomnost protilátek zjistí zda už neprošla nákazou bez viditelných příznaků a pokud budou testováni pozitivně nepotřebují očkování když mají v těle preotilátky.

0 0
možnosti
Foto

Jak ale zjistit, že nejsou motivováni...:-(R^

0 0
možnosti

J66i96ř67í 26C71á68s76e33k

30. 12. 2020 17:38

Rozhodnutí je na Vás. Já Vám pouze řeknu, jak hodlám postupovat já. Již cca 30 let o mě pečuje má doktorka. Tedy o mé zdraví. Ona na to studovala, má praxi a znalosti a zná mě tělo. Kdykoliv v minulosti jsem potřeboval její (napsal bych pomoc, ale ona to je..) práci, tak ji odvedla skvěle. A proto já volím VÍRU. Víru v ní, že i tentokrát zvolí správnou cestu.

1 0
možnosti
Foto

Já se očkovat dám.

Považuji to za řádově menší riziko než nakažení, ke kterému by prakticky jistě časerm došlo.

Včera měl pohřeb můj kamarád, který byl ještě na začátku prosince veselým štíhlým zdravým pětapadesátníkem. Zemřel na covid. To člověka přiměje k zamyšlení.

3 1
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,42
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy