Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

A co sportovec v triku White Síla

4 0
možnosti
PB

P26e33t47r 91B37u55r51i91a93n

17. 12. 2020 19:16

Anebo v triku s nápisem Koňská síla.

0 0
možnosti
MM

No, myslím, že letos se to už nestihne. :-/

3 0
možnosti
JK

Tak toto mě až zas tak netrápí. Jestli si nějaký americký sportovec při hymně klekne, nebo neklekne, je mně jedno. Já bych to nedělal, ale ani nezakázal. Stejně jako ty vlčí máky. Stejně tak by mně nevadila podpora dětí, tělesně postižených. Samozřejmě bych souhlasil ,,na všech životech záleží". Co se mně fakt nelíbí, tak útočný styl na jiné státy. ,,Kosovo je Srbsko" je prostě špatně. Ač nemám rád Rusko (schválně nepíšu Rusy, protože obyčejní Rusové jsou většinou v pohodě), nikdy bych se nesnížil dát si tričko s nějakým hanlivým, nebo urážejícím nápisem tohoto národa, ani žádného jiného.

4 0
možnosti
MH

No jestli mě budou v průběhu olympiády trápit jenom takové problémy, tak budu moct říct, že je všechno v pořádku. ;-D

1 1
možnosti
JN

Tak samozřejmě, že hlavní je, aby se vůbec konala a aby byla za současné epidemiologické situace zvládnuta po organizační stránce (nicméně věřím tomu, že při japonské houževnatosti jsou pořadatelé i tohle schopni zdárně zvládnout).

0 0
možnosti
JK

Když na olympijských hrách v roce 1968 Věra Čáslavská na protest proti ruské okupaci naší země odvrátila při sovětské hymně hlavu, Olympijský výbor z toho nevyvodil žádné důsledky. Pan Nožička by, jak to tak vypadá, trval na uplatnění pravidla 50 a vyžadoval nějaké potrestání. Gratulujeme, pane Učiteli!

2 20
možnosti
JN

Pane programátore či bývalý programátore, neplete trošku hrušky s jablky? Nehledě na to, že já se obávám, že zatímco podpora Black Lives Matter (o které je v textu primárně řeč), dnes obvykle bez problémů prochází, nejsem si jist, jak by to dopadlo, kdyby obdobný způsob protestu jako tehdy Věra Čáslavská dnes např. použil nějaký arménský sportovec vůči svému azerbajdžánskému soupeři.

12 1
možnosti
SB

Navíc vedlo toho, co píšete, je tady ještě jeden aspekt:

Buď by mělo být všeobecně zakázáno vyjadřovat politické názory, nebo by mělo naopak být povoleno vyjadřovat jakékoli politické názory.

Ale ono to směřuje v lepším případě k tomu, že bude povoleno buď vyjadřovat jen jeden politický názor, nebo se nevyjadřovat vůbec.

A horším případě k tomu, že vyjadřování jednoho politického názoru bude nikoli povolené, ale přímo vyžadované.

35 0
možnosti
JK

Pár fotbalistů možná krátce poklekne a celé obří olympijské hry s 30 druhy sportů jsou podle pana Nožičky ve znamení Black Lives Matter ;-D;-D;-D

Také bych chtěl upozornit, že uvedené příklady jsou FIFA a plavecké mistrovství Evropy, které organizují úplně jiní pořadatelé s vlastními představami a žádná olympijská pravidla se na ně samozřejmě nevztahují, takže údajný dvojí metr možná existuje v autorově hlavě, ale jinde už dost těžko.

Typická Nožičkovina, špatně od A do Z.

1 29
možnosti
JN

Typická Kubíčkovina... ;-) (se smajlíkem si na rozdíl od Vás vystačím s jedním, ono se říká, že nedostatek argumentů někteří diskutéři suplují velkým množstvím smajlíků, ovšem např. na takového Ábelovského pořád ještě nemáte...)

Sice nevím, zda má vůbec ve Vašem případě smysl reagovat, ale zkusím to:

a) Oni snad v současné době poklekávají jenom fotbalisté?

b) V souvislosti s těmi Vámi zmíněnými příklady já v textu výslovně píši: "příslušné sportovní orgány ne vždy měří všem sportovcům..." FIFA či mezinárodní plavecká federace snad nejsou sportovní orgány?

c) Z jakého důvodu se domníváte, že MOV nebude postupovat obdobně, když v řadě věcí neměří všem zemím stejně ani on?

12 0
možnosti
MB

Dal jsem karmu - souhlasím. Stále píši - Sportovec je vlastně kdo ? - Živnostník, ve sportu. Následně má své veletrhy - Všerůzné soutěže, mistrovstí světa-Evropy a Olympijské hry. Jde tam a živnostní. Smyslem je uživit se, pobavit lidi, dát příklad mládeži, i způsobit národní radost - hrdost . Vše vrcholí myšlenkou - Na barvě nezáleží, jsme si rovni, nebojujme - Zápolme zde, podle pravidel .

Nechme bokem, že prapůvodní duch se vytratil. Smyslem není se zúčastnit - smyslem je - se komerčně prodat. Poslední mohykánové - "Eddie Orel na lyžích - Kokosy z Jamajky na sněhu" - Moc zájmu u sponzorů nevybudili ! No dobré, nepochybné zpestření a patří tam ! Toť ovšem vše ...!

Nikdo nepopírá osobní potřeby modlení se na ubytovně - Já osobně popírám to, aby se OH ještě měnily v cokoliv jiného ! Kdybychom šli do důsledků - Měly by nabrat platnost i kvóty ! Afrika na ledě v hokeji, vzpěrače, boby smíchat s ženami a rovněž jim umožnit skoky z můstku ! Jak to, že tam nejsou, zejména tmavé pleti ... ? :-)

20 0
možnosti
JN

To jste napsal velmi hezky a trefně. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik