Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak zrovna Rakušan ze STAN, může mlčet a chodit kanálama. Nebyl to náhodou on, kdo před posledním hlasováním o nouzovém stavu tvrdil, že jeho prodloužení STAN nepodpoří, protože si to vláda nezaslouží...? A obyvatelé téhle země si také nezaslouží při stále rostoucích číslech ochranu svého zdraví...?

4 0
možnosti
Foto

Jen zminuji politiky, kteří veřejně vyhlásili, že se nechají očkovat. Nic víc a nic mín...znáte i někoho jiného?

0 1
možnosti
PC

Pokud si někdo myslí, že se po proočkování vrátí svět do normálu, je mírně řečeno velmi, velmi naivní!:-/

3 1
možnosti
AP

Ale ano, vrátil by se. Do prvního případu, kdy onemocní očkovaný. Pak by zase začly manévry.

0 0
možnosti
Foto

Mnohokrát, jsem záviděl naivním lidem. Vedou takový klidný a pokojný život. Zároveň ale přiznám, že pokud padli na hubu, tak jsem je nelitoval.

1 0
možnosti
AP

JJ jen je otázka, kdo je v této věci ten naivní ... Ale to ukáže až čas.

0 0
možnosti
JK

Dopadne to tak, že Německo bude v únoru již 50%+ proočkované, budou mít otevřené podniky a ekonomicky zase poletí jak raketa. Česko se s tím bude díky neschopnosti vlády plácat do léta, díky blbé komunikaci budou lidé očkování odmítat a budeme potácet mezi lockdowny a stále velkým počtem mrtvých denně, naše ekonomika bude zbytečně o několik měsíců déle těžce krvácet.

5 0
možnosti
Foto

Tak nějak to dopadne. Bohužel....:-/

0 0
možnosti
JL

"Už konečně normálně žít!" - Myslím, že autor už nikdy normálně žít nebude, je to nepravděpodobné, že by se mu to povedlo, pokud není movitý živnostník. Až překonáme covid-krizi, za pár let, začne nás Brusel ZELENĚ dusit..Budeme taky muset zbrojit, protože Turecko je hrozba! Naše země bude zadlužena a bude se kroutit jak klobása na pánvi.K moc se dostanou systémem kyvadlo pravičáci a ti budou škrtit důchody a obírat nižší společenské vrstvy.. Normálně žít někdo bude. Ti, kdo mají slušné majetky a příjmy, vyšší střední a nejvyšší vrstva se budou mít fajn (jako vždy)... Očkovat se nedám - nevěřím té vakcíně, a navíc má působit půl roku - nemá to valný smysl. Nebojím se ákazy, je mi 67 a klidně opustím tento pitomý svět...Západní civiizace je zhýčkaná a potřebuje si zvyknout na - ANO, bude hůř!

0 0
možnosti
Foto

Ne každému připadá tenhle svět pitomý a chtěl by umřít....mluví z Vás jen frustrace. Znám dost starších lidí než Vy a mají to úplně jinak....

3 0
možnosti
DH

D39a33v13i10d 58H21o59r44á67k

16. 12. 2020 9:57

Uvidím až jaké budou následky a důsledky toho očkování na osobách které se pokusně po vzoru drobných hlodavců, jako králíků a myší, nerozvážně těmi narychlo a v časové nouzi vyvinutými a zatím ne všestranně prověřenými vakcínami nechají napíchat.

Zatím, co jsem si doslova fyzicky a za použití násilí "vydupal" na zaměstnavateli "home office", jsem se zabarikádoval včetně zatemnění oken ve svém domku, který několikráte denně desinfikuji a ven jsem nevyšel od konce léta, či začátku podzimu a nevyjdu pokud venku bude běhat ten PES a než bude věrohodně prokázáno, že jediný a poslední existující exemplář toho viruse byl pečlivě uložen, uzamčen a zabezpečen kdesi v příslušné epidemiologické laboratoři, či jeho fosilie se pečlivě střežena, nachází ve formě exponátu v některém hodnověrném přírodovědeckém muzeu.

Zatím pouze a na nezbytnou dobu otevírám dokonale zabezpečené "příjmové okénko" pro případy, kdy mi doveze příslušně prověřená dovážková služba potraviny a další objednané k životu nezbytné potřeby a materiál.

Vše ostatní, včetně intimních záležitostí provozuji od doby vyhlášené nouze pouze virtuálně, když pochopitelně před a po každém kontaktu a rozhovoru příslušné komunikační zařízení též desinfikuji.

A proto mne veškerá současná opatření spojená se současným otevíraným a i na zdejších stránkách popisovaným plochým testováním a případným budoucím očkováním nechávají zatím chladným.

0 0
možnosti
PK

Jo nejednoduchá otázka, taky jí musím vyřešit. Zemana bych vynechal,tomu asi v posílení imunity vakcína nepomohla, spíše naopak, ale potěšil jste mi výrazem hradní LDN;-D.

Někdo je zcela jasně pro a někdo opačně, ovšem to rozhodování nemá černobílé vidění.

Pokud má někdo třeba ROSku, nebo nějaké nádorové onemocnění asi se nemůže nechat očkovat a tak je to i v případech jiných nemocí. Nějak to rozlousknu. Každopádně váš blog karmuji....

1 0
možnosti
JK

Dvě slova: vakcinační sniper.

0 0
možnosti
MR

Obávám se, že to bude chtít po svých zaměstnancích jejich zaměstnavatel, což má svoji logiku ...

0 0
možnosti
Foto

Měl to chtít po svých štamgastech i každý hospodský. I to má logiku. Jiné řešení jak se vrátit k normálu nikdo nemá...

0 0
možnosti
VB

Ať se nechají jako první naočkovat ti, kteří sabotují ochranná opatření, kteří nejsou solidární se zranitelnějšími jedinci. Ale např. Rakousko informuje, že i po očkování bude třeba nějakou dobu nosit roušky atd., protože kolem vakcín ještě jsou neznámé: zda (vůbec) ochrání očkovaného, zda to zastaví další přenos infekce, jak dlouho imunita vydrží aj.

3 1
možnosti
AP

Vakcína přenosu viru, velmi pravděpodobně, nezabrání (alespoň se tak vyjádřil jeden z výrobců vakcíny), cca ochrání jej stejně, jako prodělaná infekce (to prohlásil jiný výrobce vakcíny, který presentoval, že úroveň obranných látek je po čtyřech měsících "dokonce o trochu vyšší, než po prodělané infekci". A imunita (buněčná) dle jiného zdroje (infektolog z ÚVN) je předpokládána, jako u jiných koronavirů, zatím 17 let.

A pokud je pravda, že vakcína přenosu viru nezabrání, nebude znamenat ani návrat k úplnému "normálu".

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.