Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Problém je, že vláda těmito nesmysly ztratila u lidí veškerou důvěru a lidi pak na opatření kašlou. Když k tomu připočtu, že podstatná změna mezi třetím a čtvrtým stupněm PES je v podstatě pouze v zákazu restaurací, amatérského sportu (který ale v podstatě nebyl ani v trojce) a pak nějakých muzeí apod., tak mi z toho vychází, že vláda příští týden proti zhoršující se situaci neudělá v podstatě nic. Myslím si, že kdyby vláda žádná omezení nevydávala, pouze doporučení, tak je situace určitě taky kritická, ale nedosahovala by těchto rozměrů. A to je dost smutné.

21 0
možnosti

J98a34n 93Š62e20s16t13á40k

11. 12. 2020 20:04

Neviděl bych to tak černě, právě jsem si doma dal pár drinků, úplně bez problémů.;-D

3 0
možnosti
LC

Nepatřím k těm, kteří na vládu paušálně nadávají ať dělá co dělá a respektuji, že "boj s covidem" vyžaduje restrikce. Ale to, co v téhle věci z vlády vypadává, to je produkce bezmozků, kteří v životě ani neslyšeli slovo logika, natož aby ji používali. A když si představím, že lékaři, kteří se na tom podílejí taky někdy diagnostikovali a rozhodovali jak dál ... až jsem se opotil.

22 0
možnosti
Foto

Co takhle? Do lodi teče mnoha děrami. Má význam ucpat alespoň jednu menší dírku, když nemůžeme ucpat ty větší?

1 3
možnosti
ND

Dnes počet nakažených klesl, takže zničit kavárny, hotely na horách...

3 1
možnosti
JN

V porovnání se stejným dnem v minulém týdnu neklesl.

0 0
možnosti
ZJ

Tak Vy nevěříte panu doktoru blatnému, ani panu plukovníku Prymulovi ?

To jste si tedy dovolil moc.

1 0
možnosti
JN

Já už jsem takový... :-)

0 0
možnosti
DR

A bude ještě hůř, poněvadž příští týden se do těch neradostných čísel ještě navíc promítne i to opětovné překotné uvolňování.

3 0
možnosti
JR

J39a21n 36R44á91ž

11. 12. 2020 19:21

Teorie chaosu je vědní disciplínou od doby, kdy bylo zjištěno, že už jednoduché problémy generují velmi složité a nepředpověditelné chování.

Domnívám se, že chování naší vlády se vymyká všem teoretickým úvahám o různých možnostech vzniku chaosu, protože vyjadřuje tak nepředpověditelné chování, že se už ani chaosem nazvat nedá. ;-D

11 0
možnosti
Foto

Aby se podle příspěvku Davida Horáka zabránilo tomu, aniž by bylo "kvůli konzumaci kávy, čaje, medoviny či svařáku z kelímku nutné sundávat roušku", v tomto případě bude možné - včetně vlády, až to bude opět povoleno - doporučit místo sundávání roušek a nechutného srkání, si za roušku strčit "ohebné" brčko neboli slámku s dvojitým kloubem a v klidu se napít. :-P

2 0
možnosti
DH

D67a86v24i20d 31H86o42r80á84k

11. 12. 2020 19:24

Jak tady čtu, tak Vás je ve zdejších diskusích skutečně škoda, neb máte rozhodně na víc.

Vy byste se, pokud již né přímo do nějaké odpovídající vládní posice, hodil nejméně do nějaké čelní protiepidemické, či hygienické komise, či orgánu.

0 0
možnosti
MR

K argumentu restauraci a hospod. Z logiky věci nebudu zavírat to co poskytuje životní a denní potřeby a je nezbytné k životu. Navíc zde je potřeba třeba ve městech snižovat výskyt lidí na ulicích, MHD a zde se musí volit co je zbytné a pro co lidi musí jít a co nezbytné ... Není to jen o hospodě a restauraci, že tam někdo je, ale do této restaurace je potřeba se nějak dostat v Praze třeba MHD, dále pokud piji alkohol nesmím řídit, a kolik se vystřídá lidí za den, kolik je v Praze, Brně Ostravě hospod a restaurací ... Jiná situace je v malých městech a obcích ... Zde ale platí pravidlo většiny ... Podobně je to u pití na veřejnosti, navíc zde těžko budeme pít s rouškou ...

1 1
možnosti
RP

Naprostý souhlas nejde o pivo v plastu, kávě nebo čaji v kelímku ale o mobilitu lidí.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,25
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik