Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P63e13t62r 20B11u39r93i78a43n

12. 12. 2020 10:47

Karma, souhlas.

3 0
možnosti
JP

J96a64n 49P51a52v97l56i30š

12. 12. 2020 10:42

Leccos se dá pochopit,ale zakazovat prodej jakéhokoliv nápoje do kelímku je naprostý úlet.Jdu na procházku a koupím si na zahřátí kávu,kterou budu pít během chůze.Můžu tím někoho ohrozit?.Myslím,že v žádném případě NE !!Tímto skutečně COVID-19 neporazíme.

9 0
možnosti
SR

Asi jste neviděl situaci u výdejových okének.

0 0
možnosti
Foto

Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží - jinými slovy, co jste si tam navolili, co jste celou dobu obhajovali, to tam máte. Dobře vám tedy tak. Ne?

Dnes, kdy už i ti nejblbější a nejprodejnější vidí, co je to za neschopné šašky, se jen opět přidáváte k remcající většině - jenže to je už trochu pozdě, nemyslíte? Jen řečnická otázka, netřeba odpovídat. Řešíte ptákoviny, a to podstatné, to vám jaksi stále uniká. Škoda slov ... :-/RvRv

7 0
možnosti
JN

Kupodivu i s Vámi se občas na něčem shodnu- škoda slov (myšleno ohledně reakce na Váš příspěvek :-)).

3 0
možnosti
SR

Většina lidí přiznává průšvih s šířením infekce a kritizuje chaotičnost opatření. Každému ale vadí něco jiného a pokud to diskutující myslí vážně, tak jediným jednoznačným opatřením by byl tvrdý lockdown. Ten nikdo nechce, ale pokud se ke kovidu budeme chovat jako dosud, nevyhneme se mu.

0 3
možnosti
RK

Jediným možným opatřením jsou opatření, která si vzájemně nepodporují a jsou dostatečně vysvětlena.

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 1
možnosti
JP

;-D nožička má kolegy, kteří s ním chodí na kávu ;-D

0 0
možnosti
JN

Kdežto Jyrka Procházka by také rád zašel na kávu či na ruma, ale má doma zakázané vycházky, tak závidí.

Taky srandovní, ne? :-)

4 0
možnosti
VB

Recept je vlastně jednoduchý - co nejvíce omezit kontakty. Ale jak to udělat, aby byly co nejmenší škody? Jakmile se začnete bavit o omezení čehokoliv, vstanou noví bojovníci a budou argumentovat, proč tohle a ne něco jiného ano. Nebo proč vlastně? Není se co divit - hodně často jde o živobytí.

Ale nedělat nic je cesta do pekel.

2 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
PK

Ve vládě, kterou příliš nemiluji, v tuto chvíli nesedí ani jeden odborník na stávající situaci, snad s výjimkou MZ. Odborníci, specialisti, poradci dávají doporučení a vláda na to dá palec, nic jiného ani nelze čekat.

Pro vás, kteří tady řešíte teorii chaosu....podívejte se do okolních států a za moře, když neznáte jazyky nevadí, zdejší blokařka pani Bošková to zvládá perfektně a chápu naštvaný národ ........

0 0
možnosti
LC

Vůbec nejsem odpůrce restrikcí, ale na některá rozhodnutí snad ani není třeba zvláštních odborníků, fakt jen ten normální rozum a trocha logiky. Třeba ... uzavření autosalonů, zákaz prodeje aut. Už jste někdy viděl nával v autosalonu? Nebo, asi před třemi dny prezentovali na ČT, švec, živnostník, dílnička, kam se vejde jeden zákazník, zavřeno. Atd. A to je to, co lidi vytáčí. Jo, hospody, fitka, klidně zavřít.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,18
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik