Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dala bych vám karmu, kdybych věděla, že tuto vládu (Babiše} už volit nebudete. Nedám. Budete. :-)

1 2
možnosti
JN

Snad to nějak přežiju... :-)

Ovšem při vašem politickém rozhledu byste měla vědět, že voliči nevolí ve sněmovních volbách vládu, ale pouze jednu konkrétní stranu. Pak už záleží na tom, kdo se s kým dohodne a utvoří vládní koalici (což se vždy dopředu odhadnout nedá).

6 1
možnosti
Foto

Tak už poněkolikáté za posledních pár měsíců souhlasím a dávám karmu. R^

9 0
možnosti
JN

Tak to jsem rád, díky.

0 0
možnosti
OD

O69t62a 88D39v97o34r95a12k

12. 12. 2020 17:56

Pane Nožičko nejde jenom o čaj nebo kávu. Dnes jsem na malém tržišti pochopil, že covid porazíme rovněž tím, když zakážeme trdelník:-)

24 0
možnosti
JV

Vsichni si delaji jen srandu, ale ono to smysl ma. Jak jinak uz zabranit lidem aby se shlukovali do hloucku bez rousek na hube. Mlatit je po hubach pendreky ?? Tady je dobra rada draha.

3 17
možnosti
HV

H55o23n53z10a 36V69r55á78n19a

12. 12. 2020 17:18

Vy si děláte srandu že ju. Že to nemyslíte vážně! Nebo vy jdyž si koupíte kafe v kelímku, tak máte potřebu shlukovat?

12 2
možnosti
JK

Další v pořadí budou veřejná WC, abychom se moc necourali.

15 0
možnosti
SL

Doporučuji zavřít nebo omezit prostor okolo pisoárů na požadovaných 15m2 na osobu a min. 2m rozestupy!! (;-D:-P;-D)

0 0
možnosti
BH

Jsou to šašci pomatení.

To je tak, když pouze chce aby se neřeklo že nic nedělá a při tom kouká jak si přilepšit ke svému jistému příjmu. Bylo by to jiné, kdyby každý co nemá zakázanou činnost musel dát třeba 20% svého příjmu těm co to mají zakázáno. Každopádně by se mělo postupovat naprosto opačně a maximálně rozšířit otvírací doby včetně úřadů.

2 0
možnosti
JN

Tak dle aktuálních zpráv chtějí někteří ministři tento nesmysl zrušit, takže uvidíme, co bude v pondělí... :-)

1 3
možnosti
RC

A to minule nevedeli o cem hlasuji?

13 0
možnosti
MB

Pane Nožičko, absolutní souhlas a karma.R^

11 0
možnosti
JN
MV

PES chcíp ještě jako štěně a vládní kynologové amateři mají prostor pro další psí kusy. Možná je napadne, že dobrým anticovidem budou psí granule. Tahle psí smečka by měla být umístěna do nějakého útulku. Dnes s Vaším názorem souhlas.

11 1
možnosti
VV

Covid-19 je respirační onemocnění šířící se přímým kontaktem. Ten je možné omezit snížením počtu lidí na jednom místě a rozestupy mezi nimi společně s používáním roušek. Z toho důvodu některé aktivity nejsou vhodné, např. kolektivní sporty, bary, oslavy, demonstrace, rizikem je ale i přeplněná hromadná doprava nebo fronty na úřadech. Z toho důvodu by např. spoje MHD měly být maximálně posíleny, úřední hodiny prodlouženy a rozšířeny na celý týden a otevírací doba obchodů prodloužena do večerních hodin, ne přesně naopak, jak se děje.

Naopak některá opatření nedávají smysl, např. zavírání obchodů, když jiné zůstávají otevřené, restaurací, kam se chodí na jídlo a hosté sedí odděleně u stolů (v tomto případě si umím představit zákaz prodeje alkoholických nápojů nebo omezení jeden nápoj k jídlu), kadeřnictví a podobných služeb, kam se chodí jednotlivě na objednání.

Pokud bude člověk pouze jeden, bude mít respirátor FFP2, jednorázové rukavice, jednorázový plášť přes oděv a návleky na obuv, neměla by být problém ani návštěva v domově seniorů, když nedojde k fyzickému kontaktu.

S takovými opatřeními by se dalo dlouhodobě v klidu žít.

Dalším opatřením by mělo být pravidelné testování ČESKÝMI testy, které ukáží výsledek v řádu minut, u vybraných profesí (např. učitelů), přímo na pracovišti, které by měl hradit stát.

Já jsem jako učitel odmítl nechat se jednorázově otestovat antigenním testem, protože bych si musel vzít volno v práci a čekat na poliklinice v čekárně před laboratoří (nejedná se o klasické COVID odběrové místo, kde se dodržují rozestupy), což je přesně typ situace, kterým se už od jara vyhýbám. Taková a podobná opatření vlády nepřispívají k omezení nákazy, ale naopak k jejímu šíření.

Kauza s kávou do kelímku pak jen potvrzuje absolutní neschopnost této vlády řídit stát v této situaci tak, aby fungoval.

20 0
možnosti
JN

Převážně souhlas, včetně toho současného testování učitelů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,15
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik