Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Tak se mi zdá, že BIS je státem ve státě.

Nikomu vlastně neodpovídá, nikdo ji vlastně ani nekontroluje a nikdo ji nemůže ani úkolovat - ( tedy kromě sekretářky premiéra )

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VB

Asi už Zemana naštvala správa BIS přes CTRL-C a CTRL-V. Jo v poslední době drobná inovace - exponenciálně tu rostou ještě špioni Číny.

Koudelka ne náhodou dostal vyznamenání od USA, ale mohl by také něco dělat pro ČR a ne si dělat ze Zemana legraci.

Pikantní to je zvláště v souvislosti s tendrem na jadernou elektrárnu, lobováním ministra zahraničí USA (spíše tedy vyhrožováním) a se snahou vyloučit dopředu nějaké kandidáty. Westinghouse spolu s egyptskými a italskými montéry se musí jaderky někde naučit.

1 1
možnosti
LU

Dnes sa vyjadril k ruskej vakcíne Sputnik 2 aj jedna z najväčších svetových epidemiologických kapacít s obrovskými skúsenosťami na TV Markíza pán

Prof. MUDr. Vladimír Krčméry, DrSc., FRSP, FACP, FRCP., Dr.h.c. mult.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Vladim%C3%ADr_Kr%C4%8Dm%C3%A9ry

Povedal, že my vedci nevnímame politický pôvod vakcín, ale odbornosť laboratórií, pre svoju prácu som bol nútený prijať stovky vakcín, z nich cca 60 typov ruských, ak by čo len jedna zlyhala dnes by som tu nebol, kľudne by som sa dal zaočkovať vakcínov Sputnik 2.

2 0
možnosti
JR

J76a73n 52R94á19ž

3. 12. 2020 17:22

Ředitel BIS se odpovídá poslanecké Sněmovně ČR, nikoliv prezidentovi republiky. Kontrolu činnosti Bezpečnostní informační služby vykonává výhradně Poslanecká sněmovna. Bis podává prezidentu republiky a vládě jednou za rok a kdykoliv o to požádají informaci o své činnosti. Pokud poskytnutí takové informace neohrožuje (!) zájem, který Služba v dané věci sleduje, předává jim i informace o svých zjištěních, která patří do jejich působnosti.

Jako občan bych si nepřál, aby BIS zprávy podléhající utajení předávala úřadu, byť se jedná o úřad prezidenta, jehož vedoucí (kancléř úřadu) nemá bezpečnostní prověrku.

9 3
možnosti
JR

J55a64n 43R90á15ž

3. 12. 2020 17:35

Pane Kando, to mínus nechápu, neb příspěvek, až na poslední odstavec, je okopírován z oficiálních stránek BIS, takže rozporovat to nejde.

A k tomu poslednímu odstavci: Považujete za správné, aby se utajované informace BIS dostávaly do rukou lidí, kteří nemají bezpečnostní prověrku? Já rozhodně ne!

5 1
možnosti
ZZ

Když úkolovala BIS Nagyová a přijímala i výsledky jejich šetření, tak to nikomu z poslanců nevadilo !!!!

A to ze zákona neměla nárok ani úkolované osoby znát.

;-D;-D;-D

5 14
možnosti
MM

Nagyová neúkolovala BIS, ale Vojenské zpravodajství a ro to má u Zemana dobrý.

Nešiřte nepravdivé informace!

11 0
možnosti
Foto

Sám píšete že prezident a BIS se mají respektovat. Fakt si myslíte, že prezident BIS respektuje?

Obdivujete Maďary. A víte, že ta jejich ruská stavba má už několik let zpoždění a Maďaři už dle smluv platí, byť ještě nevyrobili ani kWh?

V roce 1945 nás dle vás určitě osvobodil Rusové. Zatímco v roce 1968 k nám vtrhli Soveti, potažmo Gruzinci a Ukrajinci. Bělorusové samozřejmě ne, ti ještě drží kremelskou notu.

A dalo by se pokračovat.

Prostě jste napsal jen propagandistický blábol.

23 5
možnosti
ZJ
JV

J95i78r89i 32V26r91a60b32e81c

3. 12. 2020 13:35

Zeman nebude kousat Zemana . Jmeno je povinost, i kdyz jeden je lump.

5 1
možnosti
Foto

A ten druhý je b... b... b... BLOGER ;-D!

4 0
možnosti
MB

Přiznávám svou mýlku - Prezident je vrchním velitelem. Mylně jsem se domníval, že tedy i BIS. Ta podléhá vládě. Pak jasnější kontury střetu - Zeman Čučkaři - Babiš - Koudelka koná výtečně. Milošova stálá slabina - Kdo má na hradě Bezpečnostní prověrku a status nejedlé osoby s diplomatickým pasem je vlastně jaký ?

Tajné služby jsou tajné. Miloš, z neznámých popudů z nich dělá služby Veřejné ! Není to sranda, únik info je ohrožení životů o mezinárodní ostudě ani nemluvě. Proto u platí rozumná zásada = Nikdo neví všechno ... ! Seznamy - Nemyslitelé !

Není nic divného, že Čína, Rusko se o nás zajímají. Normální, mají to v popisu práce. Miloš ovšem potvrzuje, že investice v Číně mu nejdou - jeho největší blamáž. I sám uznal zklamání. Podobně je to s Ruskem. No, zase protistrana se může pochválit ! Jejich investice do Miloše zase tak drahé nebyly - Výnos je slušný ! Já dodnes nechápu, jak může mít Hrad sponzorskou smlouvu s Huawei? Není mi známo, že by Frau Merkel zase propagovala ruské jikry ... :-)

13 1
možnosti
JF

... status nejedlé osoby s diplomatickým pasem je vlastně jaký ? Jaký? Jasný! Rezident ... :-P

3 0
možnosti
Foto

Asi Vás chce také pozvat na stakánek. ;-D

8 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik