Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Zajímavé je že pan Rychetský ,,prohlédl "až na sklonku své kariéry.

1 0
možnosti
Foto

Prohlédl mnohem dříve, na rozdíl od různých Kudrnů :-)

3 1
možnosti
TL

Když někdy na netu omylem (než rychle provedu screen roll down...) falmera zahlédnu, tak se ani nedivím jeho logorheickým výlevům, těžko, velice těžko ví, co vypouští, možná, že bere školení v lánech...

0 0
možnosti
JS

No víte, Filip ve KS byl a je tam stále. Jsem asi úchylný, ale takových lidí si vážím víc, než těch, kteří v té straně byli a dnes se snaží pliváním na tuto stranu očistit.

1 8
možnosti
Foto

To je jako byste prohlásil, že si více vážíte zloděje aut, recidvistu, než toho, který byl za totéž odsouzen, už to nedělá, svých činů lituje a na současné zloděje aut plive.

9 2
možnosti
NP

Souhlas a velká karma R^

7 0
možnosti
MM

S Váni souhlas.R^

S K.Krylem - ,,na rohu ulice vrah o morálce káže.

11 0
možnosti
Foto

Pavel Rychetský studoval na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Členem KSČ v letech 1966 až 1969. Po studiích nastoupil k Městskému soudu v Praze jako justiční čekatel, ale bylo proti němu zahájeno soudní stíhání kvůli jeho nesouhlasu s procesem vedeným proti účastníkům tzv. majálesových událostí. Od té doby pracoval jako asistent na právnické fakultě. Od roku 1968 až do sametové revoluce pracoval jako podnikový právník v SBD Pokrok. Stal se signatářem Charty 77, publikoval v samizdatu i exilových časopisech. Dne 8. ledna 1990 byl jmenován generálním prokurátorem.

13 0
možnosti
Foto

Důležité je, jak se kdo chová dnes. K čemu je dobré vytahovat minulost 30 let nebo 50 let starou? Máme za sebou trpkou zkušenost s novou gardou nekomunistických politiků a nebyla nijak povzbudivá. Ti, kteří po roce 1989 zneužívali své postavení k osobnímu obohacení zcela v rozporu s inauguračním slibem mají vedle zlodějen a fíglů na svědomí i zrod stran a hnutí, které by jinak neměli šanci na existenci.

4 1
možnosti
JK

Souhlasím. Snad Filip a všichni komunisti pějí labutí píseň a budou mít už jen jednoho StBáka ve hře.

10 0
možnosti
Foto

Nebojte, mladí se nedají! Konečná? Konečná, Kateřina.

0 0
možnosti