Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

celé mi to připadá jako cesta k tomu, kdy nikdo nebude vědět, s kým má tu čest. aneb, v Thajsku je ta nejhezčí ženská vždycky chlap. takže děti budou vznikat v množírnách buněčným dělením a sex bude provozován pouze jako zájmová aktivita. takže bude vyprodukováno vždy kontrolované množství daňových poplatníků a konzumentů plánovaně vyrobeného zboží. blahopřeji. ještě že už nejsem úplně mladá. opět mi chybí blicí smajlík

0 0
možnosti
PN

na zapade jsou vsichni strachy bez sebe ze samozvanych aktivistu, pac jeden nikdy nevi, kdy muze byt vystaven verejnemu lyncovani na socilanich sitich a posleze i jinak

0 0
možnosti
PB

Co se týká té ministryně zemědělství, zadejte si ji do Google a bude vám hned jasnější, proč je tak negativní... ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
PC

Jsem toho názoru, že tvrdě emancipované ženy přestávají být přirozenými ženami, které postupně a nenávratně ztrácejí své jemné ženské kouzlo. Tím přestávají být pro většinu mužů přitažlivými, byť by vypadaly jako ze žurnálu.

Tím ale vůbec nechci říct, že by měly mužům posluhovat. Pouze ženy, které to mají vyvážené, což vyžaduje i potřebnou míru inteligence a dobrého charakteru, jsou pravými ženami se vším všudy. Alespoň já takové obdivuji a vážím si jich.

6 0
možnosti
TT

Nojo, když se taky chlapi chovají jak kastráti a jejích nejvýraznějším projevem je "bééé", tak se nediv.

3 0
možnosti
PB

..... nic novýho pod sluncem!,- v rámci progrese, gender vyváženosti a potlačení předsudků sem hraběnku naučil zvedat prkýnko na retychu!,- dopisy Ježiškovi sme zrobili za pár minut,- madam si vobjednala modráky "lacláče", kostkovanou flanelku, filcáky, lopatu, krumpáč a míchačku na maltu!,- ........ sem byl(a)(o) trochaj skromnější,- shořela mi kulma,- tady máme jasno, nóóó a potem nějaký šminky, permice do welnes a viděl(a)(o) sem reklamu na krajkovou spodničku,- fakt úúúchvatně sexy,- to mosím mííítVEU!!!

0 0
možnosti
Foto

Opět jste zcela vedle. Sexy žena kromě vzhledu vyzařuje ještě jakési fluidum, které se žádným převlekem nedá nahradit. Soudě podle jednoho zdejšího pána, který se nechal komplet přeoperovat, to v tomto případě dalo vzniknou karikatuře obojího.

A co se týče toho fluida, tak to Vám patrně zcela chybí, a stejně je nemůže dokázat vycítit, tato výsada je výhradně pánská (s výjimkou L).

0 18
možnosti
JS

J90a91n 82S72v54o19b17o33d41a

4. 12. 2020 18:21

Ty ses vedle furt. Cokoliv vypustis ven na web je blabol. Zahod modem.

3 0
možnosti
Foto

Jinak totiž bude naše společnost nahrazena tou, ve které lidé ještě nezblbli...

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761604

... tak nevím, nevloudila se vám tam nějaká chybička? Já bych byl totiž celkem rád, kdyby naší současnou společnost nahradila jiná, kde lidé ještě totálně nezblbli. ;-)

6 2
možnosti
TT

Nahrazování společností je ovšem spojeno s masakrováním. A pokud nás nahradí nezblblí, zmasakrují nás - co taky jinýho s blbcama, že? ;-)

3 0
možnosti
Foto

J81o37s88e28f 19B68á24r70t41a

3. 12. 2020 11:38

Není nic krásnějšího - když ženě něco upadne a ona se pro to sehne (ale snažím se být rychlejší).

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 4
možnosti
EK

Když muž doma vyžaduje plnohodnotný servis, tak proč by ho nemohla mít i žena?

3 1
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,02
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik