Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Pane Turner, tohle je marné. Hleďte na to shůry, třeba z rozhledny. Stačí vyšlapat kopec z Hostomic a jeden je krásně nad věcí.

Našinec prostě potřebuje směr, kterým má plivat. Dělá mu to wohl.

40 let nenáviděli "světový imperialismus", pak Slováky, pak Cikány, pak sudeťáky, pak imigranty, teď EU. Strach a nenávist je sociální lepidlo spodiny. Vždy a všude.

2 1
možnosti
JB

Kdo nejde s námi, jde proti nám. Ach, vy lepší lidé...

5 0
možnosti
TL

R^

Možná i Vy jste zděšen nebo spíše pobaven (?) onou reakcí diskutujících.

Škoda něco psát, tito by si měli psát weblogy totiž sami... Slušní totiž, bohužel, mlčí a výsledkem je pak tato diskuze a la "lumpenproletariát" ...

0 0
možnosti
JB

Jo. V rámci liberální demokracie lze připustit jen souhlasný názor. Něco ve smyslu kdo nejde s námi, jde proti nám.

2 0
možnosti
AK

Kdo a proč ty neustálé nesmysly tedy navrhuje?

To není EK?

Aby je zcela nedemokratický parlament, který nemá ani pravomoc hlasovat o něčem, co mu EK nedovolí, mohl odmávat.

Mně to připomíná dobu před rokem 89, kdy ve Švýcarsku Vladimír Škutina vyprávěl, jaká je to hrůza žít v ČSSR.

Švýcaři si ho s účastí ve tvářích vyslechli a pak se jeden zeptal:

"Tak proč ty komunisty pořád volíte, když s nimi nejste spokojeni?"

To byla otázka si tak na stejné úrovni jakou vy kladete v nadpisu...

9 0
možnosti
JB

Evropská unie je shnilá páchnoucí mršina, která už ani není schopná podrbat se na zadnici. Stále se najde druh lidí, kteří tu zdechlinu zapojí do žebřiňáku a potom běhají kolem s větvemi, aby eurověrchuška na voze mohla třást vozem a tvářit se, jak cesta krásně ubíhá. A dav myšlenkových EUnuchů radostně mává.... Nebylo by už konečně na čase si přiznat, že král ke nahý? Některým lidem to dojde, až pozdě, když už nebude svoboda ani prostor s tím něco dělat.

2 1
možnosti
AK

Virová znovu krize potvrdila, že evropské elity jsou zcela neschopné.

Proč o tom ale neprobíhá širší diskuze a kdy se debakl EU stane zřejmým?

Jak a proč tak dobře funguje aparát udržování správného pohledu na svět?

Zřejmě se informace, která by mohla přivodit otřes v mozku neuloží, jak vidíme třeba na příkladu Němky, která byla brutálně zbita a znásilněna afghánskými imigranty a chvíli poté už přemýšlela jak tyto imigranty ochránit před "krajní pravicí".

A tak i ten, kdo před 16 lety podporoval náš vstup do EU (zásadně jiné, než jaká je dnes) se asi brání přijímat další a další informace o škodlivosti činnosti EU - jeho mozek je prostě nepřijme.

5 1
možnosti
Foto

Než jsme vstoupili do EU, hřadovali jsme ve stromoví a netušili, jaké blaho přináší právní stát. Teď už víme, co se chystalo: vláda práva - šaríja okořeněná BLM a fašisty z Antify. EU je orientální despocie, kterou zastřešují ženy, zjevně chabé morální integrity a velkého oportunismu - Angela Merkel a Uršula von der Leiden. Možnost Čechů ovlivnit fungování EU volbami je vyloučena, protože i kdyby naši poslanci hlasovali jednotně, disponují osminou hlasů Německa. V EU se dokonce nedaří dostat na program jednání Karabach, nebo skutečně účinné sankce na Erdogana. Sankcionovat Rusko budováním Nordstreamu je prostě bestiální. Německé koncerny ovládají ČR trh s potravinami, rozhodují o naší energetické bilanci a především dominují mediálnímu prostoru. Zbytek prostoru vykryjí strany (jejichž představitelé neslezou z naší ČT obrazovky)napojené na stoupence svobody prodeje drog (Piráty, TOP 09) a na ty, kdo čerpají ze Sorošových zlodějen spáchaných na měnách GB a jinde - jedním slovem neziskovky /s obrovskou marží/ jako OFS, lékaři, kteří se nechtějí vrátit za své hranice, kde by živořili, a partičky právních subjektů jako Děti země a LGBT. Jediné autentické ohrožení zájmů těchto pletichářů plyne ze zemí se silnou křesťanskou tradicí. Ale i v církvích se najdou lidi jako Halík, Šojdrová a muslimská křesťanka Petani. Evangelíci v Německu jsou zcela oddáni palestinské věci a "zachraňování"trosečníků, ať to bílé domorodce stojí , co to stojí. Užijme si mizející svobody projevu, než se o ní postará manžel Priscilly Chan ve svém médiu.

11 1
možnosti
OD

Pane Salajka, Němcům tu už nepatří jediné noviny.

A to, co si koupili, jim vše kromě Škody prodal pan president, když dělal premiéra.

0 0
možnosti
JR

J94a43n 67R14á24ž

2. 12. 2020 18:01

Evropská unie je u konce s dechem. Tak to je asi vše, co bych o tomto spolku mohl říci.

7 1
možnosti

M85a77r62t50i30n 95Š42u45l15c

2. 12. 2020 18:00

Ano, předali jsme velkou část kompetencí jinam ...kde za nás rozhodují jiné země s vyššími počty poslanců...

Ano, vstoupili jsme tam sami a dobrovolně (jestli se tak dá říkat kombinaci uplácení a zastrašování) ...

A co nám ta Evropská unie provedla? No, trochu se nám proměnila.. vlastně hodně. Tenkrát to vypadalo, že jde víceméně o společný volný trh a adaptaci na existující harmonizované obchodní podmínky.. Tenkrát se nemluvilo o tom, jaký to nebere směr a akceleraci, až si ten orgán (který nemáme šanci efektivně ovlivňovat) odsouhlasí čímdál větší kompetence aby nám diktoval první poslední..

Nejsem konspirátor, abych tvrdil, že to byla předem připravená léčka.. Ale je potřeba si to uvědomit, kam jsme se to vlastně dostali a nenahlížet na to jen pasivně.. ale ve variantách.. A varianta případného opuštění EU by měla být jednou z nich. Minimálně by neměla být nepředstavitelná.

9 1
možnosti
JB

J55a94n 86B91u45r33d18a

2. 12. 2020 18:43

Pokud si někdo někdy myslel, že u EU šlo o víceméně o společný volný trh a adaptaci na existující harmonizované obchodní podmínky, tak byl buď slepý nebo negramotný. Hlubší (stále se prohlubující) integrace, včetně politické, byla v programu Unie od začátku.

EU si nemůže rozšiřovat kompetence sama od sebe.

1 0
možnosti
JU

J89o65s14e12f 91U47l21m23a68n

2. 12. 2020 17:33

Jinými slovy...lidi si nemají co stěžovat. Mají volit takové politiky, kteří budou jednat podle jejich přání a pokud to nevyjde, smůla...Z toho ale vyplývá to samé pro vás...Máte respektovat fakt, že lidi si zvolili zlého Zemana a ještě zlejšího Babiše...anebo ne? Samozřejmě, že ne, vy jste přece něco jiného, pro vás tohle neplatí...To platí jen pro traktoristy z Kropáčovy Vrutice. Ale...pro nás ostatní nejste víc než traktorista z Kropáčovy Vrutice.

1 1
možnosti
PB

P98e82t45r 67B82u89r83i29a58n

2. 12. 2020 16:48

Nutí nás dodržovat principy právního státu?

;-D tohle bylo hodně dobrý. Ani jsem nevěděl, že jste tak třeskutý šprýmař.

4 1
možnosti
Foto

Kdybyste si přečetl kromě perexu, který pouze navozuje téma, ale s meritem věci prakticky nesouvisí, i článek jako takový, třeba byste se mohl pobavit i na úkor těch chytráků, co spílají EU, aniž by si uvědomovali či připouštěli absurdnost takového počínání. :-)

2 0
možnosti
Foto

R^ To video na konci je moc pěkné. R^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS