Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není Hrad jako CařiHrad:-) Ale že ti naši slovenští bratři válí.... Jako by jim ten Mečiar pomohl uvědomit si, kudy cesta nevede. Zasloužili jsme si vůbec toho Václava Havla? Opravdu nevím. Možná jsme si zasloužili také hned nakopnout, abychom nezačali hnípat. Slováci jsou v tomto směru už o několik kol napřed. Trapné. Přejme jim to. I sobě, protože příklady někdy táhnou.

2 1
možnosti
Foto

K49a33r69e40l 46C42a15c65h

2. 12. 2020 15:50

No nevím. Propojení organizovaného zločinu do politických struktur a justice je na Slovensku větší než u nás. Takže vlastně pravda, jsou o pár kol dál než my. Že mají relativně mladou pohlednou presidentku ale není žádnou známkou pokroku. Uvidíme, jakou loutku si zvolíme presidentem v r. 23, abychom se Slovákům vyrovnali. Osobnosti jaksi došly. Euro není pro Slovensko žádná výhra. Dokud se nezmění chování EU, budou sílit tlaky na vystoupení z tohoto spolku. Lidé se budou cítit tak, jak se cítili v CK mocnářství, kterému říkali žalář národů a jak se cítili v područí Moskvy v socialistickém bloku. Vlastní měna nám usnadní odluku.

2 0
možnosti

Chorvatsko Eurem už dávno platí, aniž by bylo jeho měnou.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

K51a51r67e45l 48C23a95c87h

5. 12. 2020 17:24

Co tím chtěl básník říci?

0 0
možnosti
Foto

Já od zločinců svodky nedostávám, tak nemohu míru propojení zločinu se státem posoudit, na rozdíl od Vás. Nevím, proč sem plete vzhled paní Čaputové. Například pan Kiska určitě nebyl mladou pohlednou ženou. A jak Vám jistě neuniklo, nebyl jí ani Václav Havel. Co se týče možné naší budoucí loutky, nevím. Já žádného (žádnou) loutku volit nebudu. Pokud se tak stane, beze mne.

2 1
možnosti

To by tak hrálo, aby BIS podávala i vám svoje svodky.

Pan Kiska byl "úžerník" a také "podvodník s realitami" - to je všeobecně známá věc - a za jeho prezidentování se proto zločin mohl nerušeně roztáhnout po slovenské policii i justici - jen aby jeho obraz neutrpěl - to je příklad té správné a všemi tupými mozky, obdivované loutky.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS