Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J40a14n 54S82o73u59č75e94k

3. 12. 2020 8:50

A nejhorší je, že si vlastně na tu svěrací kazajku začínáme pomalu zvykat. Někteří by dokonce chtěli kazajku ještě mnohem těsnější. A pokud nám pak někdo přislíbí byť je lehké uvolnění, byť jen přiblížení se k normálnímu životu, k životu, jaký jsme žili ještě před rokem, jsme za to vděčni i ďáblu. Přesně tak se ovládají celé společnosti a přesně tak přicházejí lidé o svoji svobodu i soukromí.

3 0
možnosti

Moc pěkné, takový klasický Franz Kafka ......

2 0
možnosti

To je tak smutně realistický popis aktuální situace každého jednoho člověka. :-(

Většina lidí už styl vládních opatření nebere jako snahu řešit situaci a pomoci zdravotnictví, ale jako totální devastaci ekonomiky, sociálních vazeb a zdraví lidí. Mnohá z těch opatření nemá s "epidemiologickou nutností" absolutně nic společného - např. zavřené obchody. Ach jo, kam až to dospělo ...

Ale v případě toho absurdního návrhu zákona bych byl celkem klidný - ten totiž nemá ani tu nejmenší šanci projít skrz Ústavní soud, a jen v celé nahotě ukazuje neschopnost vlády a směr jejího nechutného smýšlení vůči lidem. Rv

8 0
možnosti

P67a28v31e38l 74B89e55ň85o

2. 12. 2020 10:03

Jo jo...já bych zrušil všechny lékaře a vůbec všechny odborníky na cokoliv, oni mají odpovědnost a pak by operoval, léčil, pilotoval atd... pan Trčálek...demokraticky, netotalitně.... ;-)))

Začínám chápat "liberální demokracii" o všem rozhoduje každý blb a hlavně nesmí nemít znalosti a odpovědnost....hurá...;-)

4 9
možnosti

Mozna i záleží jestli sdělení uchopil za zcela správný konec či spravny začátek ...

0 0
možnosti

ČR už 30 let vymýšlí dávno objevenou Ameriku, ministerstvo či vláda by si ušetřily trapasy, kdyby aplikovaly zdařilé západní normy (Švédsko, SRN, Švýcarsko aj.), podle nichž velmi dobře funguje zcela odborná (nepolitická) národní organizace (zdravotní úřad) s určitými pravomocemi, zejména ve vztahu k nebezpečným nákazám; je přesně rozlišeno, jakým způsobem za jakých okolností přijímá rozhodnutí vláda (nebo ministr), co přesně přísluší do kompetence úřadu (vydávání některých podzákon. předpisů či doporučení pro vládu), návaznost na regionální hygienické stanice. Kdyby měla vláda dobré úmysly, nechala by přeložit příslušné pasáže ze zákonů demokratic. států, aby doložila, že jde o vhodný návrh na změnu v ČR. Orwell k tomu samozřejmě nepatří, sledovat občany lze jedině při důvod. podezření na závaž. trest. činnost, a to ještě pod dohledem soudu (nikoli z rozhodnutí hygienika).

3 0
možnosti
Foto

U nás se na nějaké zákony nebo Ústavu zase tak moc nekouká, tedy podle toho, kdo je porušuje.

4 0
možnosti

Teď u mne byli a prý jestli bych nevzal zítra tj ve středu od 19: 30 do 22:15 ctyrku nebo pak v pátek od 18:30 do 21:00 petku. Tak jsem řek ze pro stranu a vládu cokoliv a pak mne poklepali po rameni a ze maji radost a taky ze se to ještě projedná na vládě a ze mi daji nejpozdeji zitra v 19:15 nebo v patek v 18:20 vedet. Tak možná to spolu nějak souvisí. Takže asi dobrá i špatná zpráva ale kazdopadne to vypada ze divadlo bude!!! ;-))

0 0
možnosti

Já se desim, jestli to odsouhlasí, bude to začátek konce demokracie... Začátek totality...

2 0
možnosti

Jj ... ale užili jsme si tu demokracii jen co je pravda paní Bubcova, že ... ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS