Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Lepší Brabec v hrsti než holub na střeše.

3 0
možnosti
ZJ

.... ten kus hadru - co dělá Neburešovi ministra životního prostředí - mně nestojí za komentář :-P!! Karma

5 0
možnosti

Odstoupit by měl Brabec i s tím svým guru. A už dávno.:-/

6 0
možnosti
RK

DEZA je jen jedna epizodka. Další příklad užitečnosti Brabce:

Boj Ministra Brabce s kůrovcem:

dotace na sazenice- školky vlastní Uniles a Wotan Forest z holdingu

dotace na chemické postřiky- no hádejte, kdo je vyrábí

dotace na oplocenky, štěpkování... - hádejte kdo vlastní lesy nebo vyhrává tendry na práce pro Lesy ČR? ANO správně, nejlepší dřevorubkyně Monika Babišová a její Uniles a Wotan Forest

Komu vyhovují nízké výkupní ceny dřeva sražené kůrovcem? ANO, zpracovatelům dřeva mezi které patří Wotan Forest a Uniles.

Dotační kruh se uzavírá. Pan Brabec maká- pro Agrofert za naše peníze

16 1
možnosti
Foto

Karma, nicméně, Brabec by za Babiše položil život, ale že ministr vnitra neudělal vše možné pro to, aby se vše vyšetřilo a on měl něco na Babiše, svědčí o jeho nedostatečnosti.

8 0
možnosti
AN

A98l70e47š 64N36o84v14á77k

1. 12. 2020 15:31

když vám někdo vykrade auto, "vyšetřuje" to policie pár měsíců, pak vám pošle dopis, že se případ odkládá.

Myslíte, že vyšetřování ekologické kauzy trvá kratší dobu?

Kolem Bečvy je spousta firem, proč jste si vybral zrovna jen tu jednu?

3 10
možnosti
Foto

Vy jste asi věřící, že ANO?

12 2
možnosti
MV

Náhodou... jako slouha dobrej, ne? O to jde při výběru ministra do Bab vlády nejvíc, jak jsme už měli tu "čest" poznat.

9 0
možnosti
JK

Jsou tu desítky kauz, které se dotýkají Babiše a jeho podnikání u všech jde vyšetřování do ztracena, nebo je nalezen jiný viník. Od Babiše dá každý ruce pryč, všichni vědí, že kontroly všech státních institucí a nasazení stovky úředníků vás dokonale zničí spolu se zmrazením kont, odstřižením od komunikace. Po té co přijdete o vše, tak se vám stát omluví, ale kompenzace nečekejte.

Kolik zničených životů a jak moc osekaná práva přesvědčí všechny věřící ve svého vůdce, že tu něco neklape. Stát padá do dluhové propasti jen Holding bohatne, potraviny (povinné kvóty v supermarketech), chemie (absolutní monopol na hnojiva, biopřídavky do paliv a další), farmacie (zakázky vlastním firmám v miliardách), lesnictví (absolutní monopol na těžbu) a další. Tenhle největší agropodnik v celé Evropě nás pohltí a budem skutečně jeho otroci bez jakýchkoliv práv, jen jedno zůstane, právo makat, protože práce osvobozuje, to už tu bylo, že.

12 1
možnosti
MB

V době jarní Corona-krize, pan Bureš pravil, že jde s kůží na trh. Havlíček zase, že s Dálničními známkami dává hlavu na špalek ! Brabec zase pravil, že vše vyřeší v řádu hodin ! Jak se těm bezkožnatým, bezhlavým a evidentně žijícím v jiném čase - Vlastně nyní daří ? ... :-)

7 0
možnosti
Foto

I95v56a36n 83M53a88r91e72k

1. 12. 2020 14:38

Když už, tak "padá" i na vaši hlavu. A nebo snad žijete na Marsu? 8-oRv

0 6
možnosti
JK

Jo, ale my víme co to je, takže se v to láskyplně nerácháme, jako jeho přisluhovači.

3 0
možnosti
MB

Jsem rád, že nástupem ANO vlády byl učiněn pořádek ! Zmizela igelitová taška chudáka Grosse a pan Kocourek, se již nemusí trapně potit - V TV jako odkláněč prostředků od své ženy ! Pryč, se zavilými rozkradači ! ...

Vláda odborníků jede, jako dobře namazaná mašina ! Brabec, kryje ekologické průšvihy Agrofertu, pravda o kůrovci mluví vroucně . Už nastoupila dřevorubkyně Monika ! Schillerová, je přes daňové průšvihy svého šéfa a zetě. Němci s reklamami do toho nemají co kecat, (300 litrů vyteklo) - ČR je suverénní ... !

Dostálová řeší dotační ostudy, jak zvládne 100 litrů za chleba netuším. Zatím to jde, přitékají prachy našich občanů. Na Stavební povolování si počkají, je zavalena přece ! Musí psát do Brusele, zase napadají nějaký nebohý Koncern !

Toman maká, podporuje ty malé zemědělce dotacemi - Pak i vniká hnízdo pro Čápy ! Navrhoval 110% českých potravin, pak ubral na 85%, dobrých asi bude 65% ! Palivo stále domíchávat ! Sice to nic neřeší, nicméně dávku zvýšit ! V současné době krize prozíravě prodotoval potravinářský průmysl 3 mld. Kč - Potraviny v Coronakrizi - přece nejdou na odbyt, že ANO ... !

Dobrá žena Benešová, stále štrykuje ! Hladce - obrace. Střet zájmů = není v našem zájmu ! I Metnar se snažil ! Bureš - absolutisticky nahradí "Dobu nouze" - Nápad ovšem, nedosmažil. Havlíček dnes zaspal ! Nejde mu server na Dálniční známky ! Asi vstával za průmysl ? Každopádně maká, má i dobrou mysl ! ...

Kdyby náhodou něco prasklo, nic se neděje - Ze širých lánů se ozve hlas naděje! "Kluci a holky moje" ! - Abolice ! Pojďme se napakovat ještě více ... ! Miloš opakovaně nabízí a může ! No dobře a kdo nám pomůže ? ... :-)

14 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.