Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

To je lehká odpověď - protože Koudelkovi nevěří. A tak chce důkaz.

Jenže tohle na veřejnost nepatří.

Ani Koudelkovy vyprávěnky o výuce dějepisu, ruských a čínských trollech apod.

Tajná služba má být tajná.

A jestli prezident Koudelkovi nevěří, má iniciovat jeho odvolání.

Ale zase v tajnosti a ne před novináři.

1 0
možnosti
BM

On neloudí, on má právo. Větší prušvih je, že to někdo vynesl. Je třeba v zájmu všech, to vyšetřit. A jestli to vynesl někdo z BIS, měl by být z Koudelky vojín.

2 1
možnosti
Foto

Vidím to takto, každý má, tím spíše ústavní činitel, právo požádat BIS o vyjádření, zda před tím či oním si mám dát pozor na pusu. Stejně tak má BIS povinnost mě informovat, že před tím či oním si mám dávat pozor na pusu. Tím tuplem má právo prezident požádat BIS, před kterými osobami si má dát pozor na pusu, nedej bože je vyznamenat jako Slánského. A vzpomínáte na malér s tím vídeňským starostou?

0 1
možnosti
Foto

Pan Koudelka to má jednoduché. Napíše, že o žádných ruských špionech nic neví, že pouze má podezření na jisté osoby, že jimi jsou. Ale vzhledem k tomu, že jde o pouhá podezření, tak je nemůže dát jejich jména na stůl, neboť by riskoval žalobu na nactiutrhání. Nelze nikoho jen tak obvinit z páchání trestné činnosti. Na to jsou paragrafy.

0 1
možnosti
TT

Asi se pan prezident ptal Nejedlého, kdy jsou ti kamarádi se kterýma se radí a on mu to nechtěl říct. Tak napsal Koudelkovi.

0 0
možnosti
JO

Z Vašeho příspěvku vidím, že byste na tom seznamu od Koudelky mohl být vy.

1 0
možnosti
LV

Zeman nemá nárok znát jména špionů. To je věcí tajné služby.

Ostatně - proč by měla tajná služba dávat informace člověku, který si s nimi tak akorát víte co. Člověku, který po oznámení Ruska, že novičok se vyrábí v Česku, tuto informaci potvrdí, a to přesto, že to není pravda.

Pokud by měl Zeman dostat jména ruských agentů v ČR, to by mu k tomu mohli rovnou přiložit i jména českých agentů kdekoliv po světě. A nebo rovnou zalepit do obálky a poslat na ruskou ambasádu. A pro zvýšení efektu by to tam mohl přivézt starosta Řeporyj na své bojové multikáře. A pokud by Zeman trval na osobním předání, mohl tam tou multikárou dovézt i Zemana. Jako ukázka dnešních poměrů v nejvyšších patrech české politiky by to bylo naprosto signifikantní...

7 2
možnosti

Myslíte Zemana a jeho poskoky bez prověrky?

7 0
možnosti
JP

Evidentně patříte k ruské "páté koloně" u nás - stejně jako Zeman a další. Sdělit důležité utajované informace Zemanovi je jako je rovnou sdělit Rusku A k té studené válce. Rusko odpovědělo na Obamovu naivní vstřícnost zbrojením a zabíráním cizích území, dlouhodobě se snaží rozložit EU.

12 5
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 32,15
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články