Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Radikální hnutí vyžaduje radikální hesla i nadpisy článků. Co na tom, že v textu je radikální vyjádření zjemněno slovíčkem "nejspíš", takže slečnu nenachytáte, pokud by plamenné vyjádření jaksi nebylo založeno na pravdě.

Vypadá to, že autorka má normy EU podrobně prostudovány a neúnavně sleduje materiály a debatu celé EU, tedy aspoň toto téma. Bohužel se zde nedozvíme, kteréže to materiály pisatelku tak intelektuálně povýšili abychom mohli společně vykřiknout: "EU konečně dost!" "Postavíme se naší likvidaci!" "Likvidaci nezávislosti!" - tedy nejspíš.

P.S.: Rádoby šokující vyjádření pidistran se dá očekávat, nemají jinak moc šancí na sebe dostatečně upozornit před volbami. Očekával jsem ale, že starý Klaus nedovolí amatérismus a podobné bomby budou "vyfutrovány" aspoň částečně ověřitelnými fakty.

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik