Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Radikální hnutí vyžaduje radikální hesla i nadpisy článků. Co na tom, že v textu je radikální vyjádření zjemněno slovíčkem "nejspíš", takže slečnu nenachytáte, pokud by plamenné vyjádření jaksi nebylo založeno na pravdě.

Vypadá to, že autorka má normy EU podrobně prostudovány a neúnavně sleduje materiály a debatu celé EU, tedy aspoň toto téma. Bohužel se zde nedozvíme, kteréže to materiály pisatelku tak intelektuálně povýšili abychom mohli společně vykřiknout: "EU konečně dost!" "Postavíme se naší likvidaci!" "Likvidaci nezávislosti!" - tedy nejspíš.

P.S.: Rádoby šokující vyjádření pidistran se dá očekávat, nemají jinak moc šancí na sebe dostatečně upozornit před volbami. Očekával jsem ale, že starý Klaus nedovolí amatérismus a podobné bomby budou "vyfutrovány" aspoň částečně ověřitelnými fakty.

1 0
možnosti
VN

Když si přečtu podobný článek , očekávám , že na konci článku bude seznam všech pramenů, ze kterých autor čerpal. Tady není nic. Je to opravdu tak, jak paní Marková píše ?? Nebo ta pravda je trochu jiná ?? Takové pokusy o manipulaci u mne mají ten výsledek, že Trikolora je totálně nevolitelná.. Seriozní politika se dle mého názoru dělá jinak..Tímto můžete pouze jenom přetáhnout část voličů SPD , na chytrého vzdělaného člověka toto nezabere....

1 1
možnosti
MV

Buď neumíš sám najít zdroje a potom jsi neschopný , nebo prudíš na diskuzích a potom jsi darebák.

Co jsi Nárožný? ;-)

0 1
možnosti
Foto

Od nového roku si v pohodě králíka nebo kuře z farmy koupím, jen to nebudeme nikde hlásit. Já od nich účtenku nechci a oni vědí, že je nebudu nikde hlásit.

4 2
možnosti
MS

M90a44r56c86e42l 64S32u73p

6. 12. 2020 10:38

Samozřejmě, že předpisy a hygienické zákony jsou ušité na míru konkrétním producentům v EU. Mají tyto velkoproducenty opravdu účinně chránit před ostatní konkurencí. Nezapomeňte, že tito velký producenti si také mnohdy vymohou i mnohem větší dotace jak z fondů EU, tak i z národních fondů a dosáhnou díky těmto dotacím na atraktivní cenu. Účelově se pak nadále spojují v Evropě ve fungující nadnárodní celky a napojují na obchodní řetězce. Tomu pak již opravdu nelze konkurovat.

Snažíte se vyvolat pocit, že dovozci potravin, kteří nejsou z EU mají přímo na růžích ustláno, ale tak to rozhodně není. EU chrání svůj trh velice pečlivě , někdy až trochu nefér a hystericky. Třeba ta Vaše poznámka o "chlorovaných" kuřatech, o nihž ve svém článku píšete, že jsou Vám podsouvána. Tyto kuřata jsou totiž specielně americkou záležitostí a EU má striktní zákaz pro jejich dovoz. V USA je ošetření tímto způsobem zase podmínkou. Samozřejmě, že se opět především jedná o ochranů některých velkoproducentů z EU. Je jasné, že se to USA nelíbí. EU nyní vyhrožuje VB, že když nyní jako nezávislá země uzavře z USA dohodu o možnosti dovozu těchto "chlórovaných" kuřat, tak uvalí embargo na její potravinářské produkty.

Ono je to všechno o tom "jak velká má být ochrana spotřebitele". Na jedné straně jsou věci, které dávají smysl a my jsme rádi, že určitá ochrana existuje na straně druhé je již dnes tato ochrana evidentně silně přebujelá a slouží i k omezení konkurence.

5 0
možnosti
HD

Nějaké detaily o těch "hygienických předpisech"?

4 1
možnosti
VK

Přesně, místo konkrétních důvodů, proč jsou nové hygienické normy pro drobné zemědělce nepřijatelné, hezký pláč na nesprávném hrobě.

1 0
možnosti
VM

Já se přiznám, že že o žádné takové farmě ve svém okolí nevím. Asi nechtějí prodat, takže o sobě ani nedají vědět. Jinak řečeno, pro mne jako pro spotřebitele žádná změna.

1 1
možnosti
JV

Bože tady se ale sešla parta probruselských ignorantů.;-(

4 3
možnosti
IB

I80v71o 50B36o33u73š29e

3. 12. 2020 10:49

A co vy? Jak se vám to stalo?

2 1
možnosti
Foto

Nic ve zlém. Když kupuji králíka, chci ho staženého, vyvrženého, bez hlavy, ale chci vidět jeho játra. Obdobné chci u kuřete, či slepice ze dvora. Nevím, proč bych si měl nosit domů, pro mne, odpad! Stačí mi, že prošel u ČZPI. Vím přeci co u koho kupuji a na rozdíl od marketů mu mohu věřit. Ať jde Komis do 123, séřou se nesmyslně do věcí, jako by neměli co jiného na práci!

2 0
možnosti
ML

M29i57l74a54n 78L38i36b79a53l

2. 12. 2020 10:23

Dle stávající legislativy mohu formou prodeje ze dvora prodávat přebytky z vlastního chovu drobného hospodářského zvířectva. Tento prodej má svá pravidla, mj. zvíře musí být čerstvě zabité a dále nezpracované tzn.nevykuchané, nestažené, neoškubané. Už to mě prakticky vyřazuje z prodeje veřejnosti, protože 99% zájemců chce maso, nikoliv mrtvé zvíře.

12 0
možnosti
ZV

Tak zase jako za socíku. Načerno, bez daní a půjde to.

8 0
možnosti
Foto

J35a80n 89H46o62r38n33í90k

1. 12. 2020 22:06

Jak je uvedeno níže, perfektní ukázka protiřeční si :-).

2 2
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik