Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, Vy chcete na naši vládu a MZ jít s matematikou? Moc složité! Nemáte v grafech zanesené tisíce mrtvých, které zachránil pan premiér. A dále vliv na popularitu té či oné partaje a pevnost příslušné sesle. Neb o to jde v první řadě.

Karma! R^

0 0
možnosti

Souhlas, i s tím, že realita je mnohonásobně komplikovanější.

Podobný způsob myšlení má národní koordinátor pro testování na covid-19 Marián Hajdúch, který končí ve funkci. Řekl, že doposud stálo testování tolik, co jeden den lockdownu. Zřejmě byly ignorovány jeho návrhy na posílení testování, což by mohlo situaci zásadně změnit.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/marian-hajduch-covid-testovani.A201201_082858_domaci_kzem

1 0
možnosti
Foto

Testování při zvoleném utajeném řízeném promoření je nevhodné. Řízené promoření probíhá už od začátku léta. Základním principem je nájezd na 70 - 90% kapacity JIP do samovolného poklesu z důvodu promoření a ne nějakého psa. Proč se neudělá test na protilátky u lidí v domovech důchodců? Proč se snižuje testování? Proč se nenosily roušky v září? Proč jdou politici příkladem v dodržování zákazů? Proč se jezdilo v létě na dovolenou? Proč? Jen proto, že by vyhlášení řízeného promoření nahrálo na smeč opozici a právníkům.

0 0
možnosti

Velmi dobrý článek. Díky.VR^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS