Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní členko ODS, já si pamatuji doby, kdy právě na Vaši politickou stranu byla vrhána žhavá síra, že prý jste proti svobodě slova. Tehdy měl do funkce generálního ředitele České televioze přijít pan Hodač a ti, kteří si nadále chtěli z ČT dělat zdroj dobře placených koryt za nicnedělání si vymysleli, že vy prý tu svobodu slova okrajujete.

No, a na svou stranu získali i spojence v parlamentu. Byli to přesně vaši dnešní spojenci z KDU-ČSL, to jest tehdejší součást tehdejší Čtyřkoalice.

A nyní zase pro změnu vy, kteří jste před dvaceti lety byli v pozici osočovaných,. osočujete jiné.

Ale jestli v téhle republice někdo ohrozí svobodu slova, tak to budou ti, které váš jiný dnešní spojenec, tedy TOP09, chce uvítat v rámci povinných kvót.

O svobodu slova se nemusíme bát v tom smyslu, že by ji ohrožoval nějaký diktátor. Tu jste neohrožovali před dvaceti lety vy a tehdejší krize v ČT byla jenom šaškárna, aby si tamější lidé udrželi dvá koryta, a neohrožuje ji ani dnešní vláda.

My se nemusíme bát o to, že by ji ohrozil nějaký tyran z našich řad. My se musíme bát toho, abychom o ni nepřišli přehnaným sluníčkařením.

Takže si nejprve zameťte před vlastním prahem (nikoli přímo jako ODS, nýbrž jako spojenec strany TOP 09) a teprve pak se strachujte o svobodu slova.

6 1
možnosti
Foto

Karma! Držím Vám pěsti, ať to ustanete a Jazz klub přečká do lepších časů, reprezentuje hodnoty, které jsou nadčasové a máte pravdu, doba je absurdní, též situace kolem svými paradoxy připomínají dramata Václava Havla. Obávám se celkově o kulturu hlavně před dalšími volbami, aby nebyla zneužita většinovou stranou a nebyla propagována jen řáchanda... R^

1 0
možnosti

J58a67n 32H94y73n62e19k

30. 11. 2020 21:19

Právě naopak. Kultura je zneužívána dnešní opozicí a hlavně toho využívá už nyní před blížícími se volbami. Vždy je kultura zneužitelná a to za jakéhokoli režimu a o tom jsou pádné důkazy z historie.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS