Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Opravdu bez emocí. Vysvětlete mi už konečně někdo -

Kdo ze současné obsady Hradu, má bezpečnostní prověrku ? Jaká je vlastně role - status nejedlé osoby, s diplomatickým pasem ? Mynář s Nejedlým, nyní jsou už celkem otevřená bezpečnostní hrozba pro tuto zem ! Ví vůbec Miloš, že je Vrchním velitelem a že jsme v NATO ? Slyšel někdo, že by vojevůdci - Hanibal, Napoleon, svá vojska nazval "Čučkaři" ? Adolfovy výroky z bunkru - Berlín 1945, jsem i chápal. Nicméně ty výkřiky ze širých lánů ? ... :-)

15 0
možnosti
Foto

Dotaz pana prezidenta je logický. Chce si ověřit, zda BIS o něm ví, že je ruským špionem. :-)

19 0
možnosti
JG

J18i32ř33í 91G11r42o23h

30. 11. 2020 20:03

Pane Flaško to co bylo zveřejněno Radiožurnálem je blábol. Než začnete psát svůj blog o nějaké závažné události, nejdříve si přečtěte jaké má prezident pravomoci, jaké informace může od tajných služeb dostat ,jakým způsobem pracuje sněmovní výbor pro kontrolu tajných služeb. Všechny tyto věci řeší několik zákonů, především zákon č.153/1994 Sb. o zpravodajských službách. Tímto zákonem se přesně definuje co může prezident a další ústavní činitelé dostat za informace, způsob úkolování tajných služeb.

§ 8

Podávání zpráv zpravodajskými službami a ukládání úkolů zpravodajským službám

(1) Zpravodajské služby podávají prezidentu republiky a vládě jednou za rok a kdykoliv o to požádají zprávy o své činnosti.

(2) Zpravodajské služby předávají prezidentu republiky, předsedovi vlády a příslušným členům vlády v případech zjištění, která nesnesou odkladu, informace bezprostředně.

(3) Zpravodajské služby předávají státním orgánům a policejním orgánům informace o zjištěních, která náleží do oboru jejich působnosti; to neplatí, jestliže by poskytnutí ohrozilo důležitý zájem sledovaný příslušnou zpravodajskou službou.

(4) Vláda a prezident republiky ukládají zpravodajským službám úkoly v mezích působnosti těchto služeb. Prezident republiky ukládá zpravodajským službám úkoly s vědomím vlády.

(5) Podávání zpráv, předávání informací a ukládání úkolů podle odstavců 1 až 4 se u Bezpečnostní informační služby uskutečňuje prostřednictvím ředitele této služby a u Úřadu pro zahraniční styky a informace a Vojenského zpravodajství prostřednictvím příslušných ministrů. Při předávání informací podle odstavců 2 a 3 se tak může stát i jen s vědomím ředitele Bezpečnostní informační služby nebo příslušného ministra.

5 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti
JF

Pane Flaško, správná připomínka a palec hore za ni! Pan prezident mudřec má právo znát jména všech špionů/agentů na obou stranách a pan Nejedlý, rezident GRU, by měl jména i těch našich škodících širé máti Rusi svému řídícímu orgánu naprodleně předat, aby byl konečně čistý stůl! ;-)

4 1
možnosti
RK

Kdyby fungovala rodina pana ptezidenta, už by ho nechala zbavit svéprávnosti a nenechali by, aby dělal ostudu nejen sobě. Ale stejně se najdou myslitelé, kteří to budou obhajovat. ;-)

17 5
možnosti
MB

Já si paní prezidentové začínám i vážit ! To děvče, totiž nedělá vůbec nic!:-)

2 0
možnosti
DR

V podstatě souhlasím. Náš moudrý pan prezident udělal chybu. Žádá pouze jména ruských zlosynů u nás, zatímco těch amerických na našem území si vůbec nevšímá. Tenhle elaborát je tudíž skoro na karmu. R^

2 10
možnosti
RK

Zkuste základy logiky. Ruská ambasáda 145 pracovníků, ambasáda USA 70 pracovníků.

5 0
možnosti
JV

J30i80r47i 18V91r85a37b83e89c

30. 11. 2020 19:39

Jak se mohl takovy zaskodnik vysplhat az na Hrad ;-O

5 2
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,81
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.