Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milé psaní, malinko nasmutnělé...

1 0
možnosti

Děkuji za milý řádeček. Pěkné okamžiky vyniknou právě v kontrastu s těmi horšími "malinko posmutnělými"..

0 0
možnosti

No jo, nějaké fauly byly, nebudu já na to vzpomínat v tuto předvánoční chvíli ...

Hezké odpoledne přeji ... R^

1 0
možnosti

Děkuji moc, ty fauly už život přináší..

0 0
možnosti

Už mám čapku taky osvědčenou zelenou - tu řeznickou ! Na chalupu přijela i dcera, dávám ji beranici. Hrajeme si na Gottwalda, nebo jsme u Stalingradu a já pilně sníh - zase hrabu ... !

S ženou, jsme už taky odkopali 33 let sezon. Pravda, určité proměny jsou zde rovněž. Nechápu, co vidí na pytlících k cukroví - o můj, moc zájmu nejeví ! Žijeme pěkně i s poezií. Zejména, když se vyhrabu z vany citujíc Homéra - "Ženo hle !, zde jinoch - jsa postavou bohům roven" ! Postarší Afrodité reaguje podivně - "Die, co zase otravuješ? Vylez si na Olymp, do své kutilské dílny ! Dcery - děti, již přece máme, tak čeho žádáš ".. ?!

Tak se tedy beseduje - to docela umím ! Neustálým výronům Etny, toho sdělovaného mazaně čelím ! Naučil jsem se poslouchat tak - že nenaslouchám ! Ještě jsem to vylepšil a občas pokývu souhlasně hlavou - vybafnu, ano, přesně tak, ba-ba, (říkám si - chce slyšet, baba) ... !

Dcera nás odhalila ! Říká, to je neuvěřitelné, vy tak dlouho pospolu žijete ! No ovšem vy spolu nemluvíte - Vy mluvíte na sebe - za sebe ! Každý si mele to své ! Oponuji - Kýval jsem hlavou a vyjádřil souhlas ! Žena mne dorazila, jo ! "A proč jsi tam tedy nebyl" ? S hrůzou jsem doznal, že mimořádně sdělovala, něco nosného! Já pak nebyl v místě určení ! Musím na tom ještě popracovat ! ... Popílit techniku, jako u Maradony ... :-)

1 0
možnosti

Dík za rozsáhlé vyjádření a líčení osobních poměrů. My s ženou plkáme téměř neustále. Mějte se hezky a pozdravuje ženu..

1 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 731x
Nemýlím-li se (je to už pár let), živil jsem se (dobře i špatně) jako učitel. Mnohem raději se ovšem sám něco učím - může to být psaní blogů a čehokoliv nebo třeba liftovaný bekhend..Píši blogy i do Lidovek..