Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Určitě by bylo velmi rozumné dát při očkování přednost vládě, poslancům, poradcům atd. a až budou tito naši představiteté všichni očkováni mohou přijít na řadu ostatní plebejci. Jako samozřejmost bych považoval aby ještě před plebejci dostali přednost migranti. Všichni přece víme, že je v EU potřebujeme.

0 0
možnosti
Foto

Jen aby spíš pan Blatný nezklamal občany. Jestli se tu už nestalo.

1 0
možnosti
Foto

O tom přeci netřeba...

1 0
možnosti
JS

Stručný dotaz. Co navrhujete Vy?

0 0
možnosti
Foto

To co jsem napsal v textu...........

0 0
možnosti
Foto

No co, vyhodí se, tedy řízeně se zlikvidují, jak o tom hovořil Mirek Topolánek, za jehož vlády se nakupovaly vakcíny myslím na prasečí chřipku. Likvidace vakcíny stála, jak řekl, 880 mil. Kolik bude stát likvidace vakcíny na Covid19 netuším, ale já se rozhodně očkovat nenechám.

1 0
možnosti
JP

J46a56n 10P13a51v74l29í77k

29. 11. 2020 10:51

To je Vaše věc. Budete nosit do smrti roušku a i ve futrále Vám ji nasadí.

0 1
možnosti
JP

J45a32n 82P70a87v20l88í55k

29. 11. 2020 9:15

To porovnání chřipky a covidu kulhá na všechny čtyři, a to zejména v parametru, do jaké míry je společnost paralyzována výskytem jedné či druhého. Pokud jde o chřipku (není řeč o tzv. španělskou), troufám si tvrdit, že paralyzovala společnost u nás pouze jedním výskytem u jednotlivce, kdy se projevila u korunovačních klenotů, které byly tím jednotlivcem ohroženy. Jinak z článku ční jak sláma z bot inspirace z konspirační sféry o tom, co všechno zamýšlí Bill Gates nebo zloduch Soros s lidstvem, jelikož vakcíny jsou ďábelským nástrojem těchto dvou.

Nicméně i kdyby nákup vakcín byl nadnesený, bude to vždy lepší než podhodnocený. Ovcím nebude pomoci, uvěří-li báchorkám, normálním lidem to samozřejmě pomůže i za cenu toho, že to bude o něco dražší. Vinou ovcí.

3 0
možnosti
Foto

A co obyčejná chřipka v r. 1995? Najděte si, co se tehdy přihodilo, co se muselo udělat atd. Jenže tehdy ještě nebyl internet, jako dnes.

2 0
možnosti
MK

Na jedné straně tu máme virus, kterého si většina z nás vůbec nevšimne, menšina ho pozná podle lehkých příznaků a malé procento nešťastníků potrápí více. A malá část z nich, bohužel, umře.

Na druhé straně vakcína, jejíž vývoj zdaleka není ukončen. Částečně chybí znalosti o vedlejších účincích a nejsou vůbec žádné znalosti o účincích dlouhodobých. Víme pouze to, že nějaké takové určitě budou. Vždyť proč jinak by se výrobci vakcín smluvně vyvazovali z odpovědnosti právě za tyto dlouhodobé účinky?

Je to klasická volba mezi dvěma špatnými možnostmi a já si raději vybírám ten virus. Je to menší riziko. Přežiju ho a za pár let po něm ani pes neštěkne. Naproti tomu vedlejší účinky vakcín budou trápit jejich konzumenty dlouhá léta a možná až do smrti.

Jsem opravdu zvědavý, jak chce ministr Blatný zařídit bez násilí proočkovanost 70%.

7 0
možnosti
MK

Nejspíš tím, že bez očkování nikdo nevycestuje. A to je sakra velký důvod se nechat očkovat.

1 0
možnosti
JH

Jak budete hodnotit ministerstvo zdravotnictví, když nakoupí vakcíny pro vašich 15% občanů, zájem bude mít přitom 40% lidí a vakcíny pak bude nedostatek?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
HV

H74o95n79z37a 24V49r27á67n25a

29. 11. 2020 6:14

No, teď by mne zajímalo, kolik lidí se nechá naočkovat (opravdu) dobrovolně a kolik z musu tak jak píšete. Možná se očkování bude vládou prezentované jako vysoce dobrovolné, ale asi tak jak dobrovolné byly testy na Slovensku.

1 0
možnosti
PK

I v letech kdy chřipka více útočila (a to roušky, respirátory mívali v Praze jen asijští turisté) nedošlo k takovému rozkladu ekonomiky jako u covidu. Bude-li vakcina(y) kvalitní, měl by stát postupovat metodou cukru a biče. Ponechat to na totální dobrovolnosti je nesmysl. Zajímalo by mě jak je to třeba s přeočkováním tetanu - tam jde dost o kejhák.

1 0
možnosti
Foto

Proto chodím na očkování každých 10 let dobrovolně. Covid19 se mě jako hrozba nejeví, zvlášť po nových studiích, které přijímá i WHO, které zjistily, že smrtnost Covid19 je kolem 0,3%. Proto na Covid19 se očkovat nenechám.

1 0
možnosti
MS

pokud by u nás nebyl o vakcínu zájem, jistě se prodá bez problémů do zahraničí, kde nemají v hlavě tak nasmáno jako půlka zdejších občanů Rv

3 1
možnosti
Foto

Myslíte tak jako se prodala ta předešlá vakcína?

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik