Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já je kupuju několikrát týdně. Jsou výborné.

0 0
možnosti
Foto

Jakákoliv dotace do podnikatelského sektoru ohýbá trh. A 100 milionů už ho dokáže ohnout pořádně tím "správným" směrem.

0 0
možnosti
Foto

Kdo po tobě kamenem, ty po něm Penamem!

1 0
možnosti

Tedy odmítnout dotaci na projekt, že není dost inovativní... Už se to v EU stalo? Téměř každý projekt VaV se takto dá napadnout. A to nejen v ČR. Ať se někdo podívá na efektivitu dotací po celé Evropě.

Tento případ se mi zdá poněkud podivný...

1 3
možnosti

Je to velmi divné. Hranice pro poskytnutí dotace byla 60 bodů. Tento projekt získal 63 bodů. Dle auditu měl dostat maximálně 30 bodů.

A víte co nesnáším? Nekonkrétní obecné kecy. ;-)

6 1
možnosti

Ať jde celý Penam do háje. Dlouhá léta jsem od nich kupoval c e r e á l n í toastový chléb (oranžový obal), který byl vynikající, zejména na osmažené krutony do polévky, které se daly zobat i samotné. Zmizel z trhu jako pára nad hrncem a náhrada za něj není. Kde má být ta inovace?:-P

0 0
možnosti

Zeptejte se v obchodě, proč teď berou od jiného dodavatele.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

kdepak střet zajmu - tomu se prece uz leta v Cesku rika "kampaaaaň" - to byste uz, sakra, mohl vedet!

dal jsem na tohle tema (inovace pri peceni chleba) vcera rec se sousedkou, ktera v Cesku vede nemeckou potravinarskou firmu (prisady do potravin) a prave tahle firma s pekarnou komunikovala, kdyz melo dojit k inovacim

na me (nechemika) prisli slozite, ale obecne: k zadne inovaci nedoslo, jen se zmenila nejaka prisada a Penam zacal pect ve stejne technologii, jakymi jsou zminene chleby venku peceny uz nekolik let...

10 3
možnosti

Tak je to jasné - po pohovoru se sousedkou víte, že ten projekt nebyl inovativní.

EU třeba dotovala 5 velkých výzkumných center po cca 5 miliardách - jaká je efektivita těchto center po 5 letech?

1 1
možnosti

Tento typ dotací považuji za obzvláště zvrácený. Jako že dotace státu soukromým firmám považuju za zvrácené obecně. O tom má rozhodovat zákazník, zda takovou změnu chce a případně soukromý investor, zda takovou změnu podpoří, pokud výrobce na inovaci nemá. Ale nikdy, pamatujte si to, NIKDY :-) o tom nesmí rozhodovat úředník.

13 0
možnosti
Foto

No jo, ale kdo Vám oštempluje bumážku? Bez bumážky nělzjá! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Toasty jsou hlavně bez těch odporných konzervantů, které mění chuť a ještě jsou s otazníky, co všechno našemu zdraví způsobují. Jestli Vám chutnají ty s knzervanty, tak si je užijte.

https://testovani.zenysro.cz/test/penam-1

5 6
možnosti

Jasně, pak takové toasty nemusím kupovat. Ale proč to mám platit ze svých daní? Říkám jasné NE!

5 2
možnosti

Čau lidi. My vam zaplatíme vakcíne a vy nám touste. Rybe v Bečve budů, ako zme tam dali i ty rake. I sysle a motýle budů v repke. A v Brusele je antibabiš od piráte. A všeci jedů antibabiš.;-)

14 3
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.