Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Bez ohledu na to, co minulí i současní političtí papaláši, mluvkové a slibotechnové nakvákali a napáchali, je senát zbytečný stejně, jako je zbytečných 14 idiotských krajů. Existence těchto byrokratických molochů je symptomem soupeření zájmových mocensko-politických klanů, kterým vyhovuje neprůhledný, mnohonásobně nafouknutý byrokratický aparát, rozvrácený právní řád, legislativa a celkově špatný volební systém. To vše vytváří korupční prostředí ve kterém soupeří mafiánské gangy ovládané zahraniční i domácí plutokracií. To vše je neklamný úkaz rozvráceného státu na úrovni neokoloniální gubernie čtvrté říše.

7 8
možnosti
Foto

Na senát se teď obrací se žádostí premiér Babiš a s jinou víceméně protichůdnou žádostí zase vicepremiér Hamáček. Vlastně se tak opakuje situace z poslanecké sněmovny v minulém týdnu.

"Legrace" by byla, kdyby senát obě žádosti ignoroval a schválil daňový balíček v té podobě, v jaké opustil minulý týden poslaneckou sněmovnu. To bych byl moc zvědavý, co by si s tím vláda počala. :-P

13 0
možnosti
LH

Babiš by šel za Zemanem... jednoduché

0 0
možnosti
Foto

Zrušit senát, poslaneckou sněmovnu i prezidenta Zavést monarchii. Rzhodovat bude panovník a ten bude mít k ruce poradní orgán - královskou radu. Jmenuje jak krajské hejtmany, tak městské a vesnické rychtáře. A bude klid. Poddaní se budou moci stěhovat mimo rodnou obec pouze se souhlasem vrchnosti.

1 0
možnosti
ZZ

Správný panovník ale musí sedět ve Vídni - a Rakušáci s náma už nechtějí nikdy nic mít společnýho.

Elektrika z Dukovan a Temelína jim prý ale nevadí.

:-):-):-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,25
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.