Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiš nabízí lidem pomstu, za příkoří devadesátek. Kdo chce Babiše porazit, musí lidem nabídnout - ještě větší pomstu. Takže likvidaci klasických politiků, vyhladovění živnostníků a podnikatelů + něco navíc, co třeba takhle - likvidaci posledního zapomenutého zloděje - rozuměj Babiše? Viděl bych to tedy na Piráty.... možná. Jinak, s klasickým politickým programem se programu pomsty skutečně konkurovat nedá. To je totiž ve stylu "my do vás chlebem, vy na nás s ručním granátem". To se nedá vyargumentovat, to se prostě musí odžít. Zdravím všechny....

0 0
možnosti
JR

J63a49n 98R31á91ž

24. 11. 2020 18:52

Znal jsem člověka, evidentně velmi chytrého a v dosavadní profesi úspěšného, který se dal na podnikání a neuspěl, Zkrachoval v relativně krátkém čase.

Babiš byl zřejmě úspěšný v podnikání, ale jako čelní politik státu zcela zřejmě neuspěl. To, že si udržuje vysokou úspěšnost v průzkumech voličské přízně, na tomto faktu nic nemění. Je to dáno anomálií české poltické scény, která je, co se týká poltických osobností, naprosto vyprázdněná.

Vystihuje to přísloví: "Ševče drž se svého kopyta"

0 0
možnosti
RK

Anomálii ve voličském elektorátu nevidíte? Ani když se podíváte do zdejších diskusí?;-)

0 0
možnosti
VF

Jestliže se za třicet jedna let neustále ukazuje, že základním principem politických tahanic je řežba zjevných i skrytých zájmových gangů o koryta a veškeré dostupné veřejné finanční zdroje, potom takzvaný hloupý lid volí takového šíbra, který se v takové džungli umí otáčet a nenechá si příliš kálet na hlavu. Až se najde jiný "borec" podobného kalibru, tak může být volební konkurent. Současní političtí ratlíci jsou pouze okopávači kotníků.

0 0
možnosti
Foto

I přesto všechno zatím oslovuje tolik voličů, že bude u kormidla ještě dlouho.

Asi má pan profesor Höschl pravdu.

3 0
možnosti
Foto

Asi má své věrné „fanoušky“. Ti také stojí za svým týmem, přesto že neustále prohrává.

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik