Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak tenhle clanek bych se vubec nebal prodavat ve vsech dobrych vietnamskych vecerkach!;-DR^

2 0
možnosti

Tiene, Vy musíte být skvělý tak, jak píšete. Toto je fakt hladící duši.

Dík!

5 0
možnosti

Hlavně si nebarvěte hlavu ! Jsem otec dvou dcer, tedy se chlapci započli i trousit. K mému úžasu, se po zahradě pohybovala "Žlutá hlava" ! Známý - neodpovědný povětrník, floutek, traktorista ! Říkám dceři, že profesi beru, co ta pověst a hlava ? Proč studuje na lékařku a hlavu si zaplňuje vědomostmi ?

V garáži jsem opravoval televizor - Hle, pod jabloní se opět žlutilo ! Se zvoláním - "Proč se tady dřu" !? Jsem televizor mrštil na zem ! K mému naprostému úžasu se nerozbil a tak jsem naň skočil ! Za zadní strana mne ovšem neočekávaně vymrštila - Asi kvalita materiálu, trampolína ! To mne zcela popudilo a kladivem u popelnice - Se nakonec přístroj poddal ... !

Žena vyběhla z baráku, co to je za šílence - dcera plakala ! Dílo a záměr se zdařil - Žlutá hlava zjistila, že do šílené rodiny chodit nelze ! Dnes se tomu s dcerkou smějeme a já si mazaně mnu tatíkovské ruce !

Pojem "Chudý nápadník", neznám" ! Pokud má mládežník zdravou, neobarvenou) hlavu a pracovité ruce - Je otcem chalupníkem, všude vítán ! I na traktoru může slavnostně přijet ... :-)

0 1
možnosti

J98a75n 60R42i28c63h53t41e89r

25. 11. 2020 10:39

Vás znám. Takový ten typ "...je to pan inžinýr, auto z Tuzexu má, japonskej barevnej televizor má, video má, tak co bys ještě chtěla?";-D

0 0
možnosti
Foto

Píšete úžasně. Děkuju.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS