Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M72a69r70e44k 54H70u12r40t

4. 12. 2020 19:26

Diktát Evropské unie co se týče energetického mixu naší republiky je strašné zlo. U nás nikdy nebudeme mít větrné turbíny v takovém množství aby to mělo smysl, protože tu jednak na to není místo a jednak tu není vítr...

0 0
možnosti
JF

J83a71n 83F73e74r47e40n76c

27. 11. 2020 19:10

Jsem velmi potěšen, že to, co už dlouho píši jako laik (omlouvám se za sebepropagaci), totiž že se nejprve přijme politické rozhodnutí, pak se politicky "uvolní" neexistující peníze a teprve pak, možná, ale spíš ne, se začnou koncipovat scénáře postupu a teprve v nich naznačovat důsledky ekonomické a sociální (ne ekologické, to chraň pánbuh, totiž chraň příroda), a za to se musí bojovat, tedy že to řekla hlava pomazaná.

1 0
možnosti
KT

je šílená. měla jsem toho rozepsaného víc, ale je to zbytečné. první holá věta stačí

1 0
možnosti
Foto

Možná bychom měli organizovat studijní pobyty v komunitách Amishů. Jejich kočáry ovšem zatím nemají elektrický pohon a tahouni vypouští CO2. Byl by to příspěvek k řešení dopravních zplodin ?

1 0
možnosti
Foto

Takových, jako "tahle ženská", je plný Brusel, ale i vlády a parlamenty mocných západních "liberálních demokracií".

6 0
možnosti
Foto

Mě neděsí tahle husa, mě děsí, že v europarlamentu sedí ještě několik stovek takových, jako je ona. Co mohou vymyslet? Ještě větší hovadiny a sebezničující věci, než je tahle. Jestli máme alespoň zbytky zdravého rozumu, měli bychom tyto záměry odmítnout, popřípadě vystoupit z EU. Ať si tam dělají ultrazelenou, pošahanou politiku, ale momentálně jsou mnohem důležitější věci k řešení, které eurosoudruzi přehlížejí nebo jim dokonce pomáhají v eskalaci.

11 0
možnosti
PK

Nerad lacino splývám s davem, ekologie versus ekonomie jsou komplikované, jen:

- Evropa má na nižší úroveň zatížení výborné podmínky. Většinu "špinavých" výrob "outsoursovala" do Číny. Samozřejmě i jinam, ale Čína je symbol.

- žádoucí zmírnění dopravy nezajistíte pouze tradiční ekonomií, náklady nedostatečně zohledňují ničení životního prostředí atd. Vozit cibuli z Argentiny, maso z Namibie, česnek z Číny je fakt blbost. A to jsou jen maličkosti.

- pokrok nezajistíte jen, podotýkám jen, mechanismem - náklady, tržby, zisk.. Musíte i "tlačit". Záleží ale jak, abyste to nepřehnal do extrémů.

- jíst méně resp. jinak - mně se to vyplatilo. Shodil jsem ze 110 na 102, dlouhodobý cukr klesl na 45.

Mrzí mě, že se zde do davu zapojila i paní Lhotská, kterou, resp. její články mám v oblibě.

0 0
možnosti
PB

P57e26t71r 61B22u66r31i84a97n

25. 11. 2020 12:08

-mně zas nechutná pizza. Zakažme její výrobu. Mně se to vyplatilo.

1 0
možnosti
JP

Mne více děsí nevzdělaní kverulanti proti všemu novému. Vzhledem k rostoucímu počtu obyvatel na Zemi a hlavně růstu jejich spotřeby je nutné řešit problematiku udržitelného rozvoje. Některá řešení se ukáží možná jako špatná, ale vývoj se nezastaví. Chcete snad stále těžit hnědé uhlí a spalovat ho v elektrárnách?

0 12
možnosti
JD

JJ .. němci skočili na zelenou elektřinu a teď to uhlí pálí jako nikdy .. nevím kdo je tady jehně nedovzdělané

7 0
možnosti
AT

Alexandro, zbožná přání možná snad, snad pomůže, po nás potopa...

také si nepřeji, aby nám neznehodnocoval naše životy Covid 19, ale nestačíme se všichni divit, co vše již dokázal a stále dokazuje! Jeho síla právě tkví v jediné spravedlnosti a to v Našem či Vašem odchodu, kdy jednou jen uvolníme a musíme uvolnit, svá místa, někomu zase jinému, tak jako své místo uvolnili jiní, zase Nám, před, či ještě při našem narozením!! Líbit či nelíbit, ale fakta o stavu celé zeměkoule, hovoří zcela jasně a čekat nato, až poslední zhasne s hlavou zahrabanou v písku a s rukama v klíně je jen rychlejší lidstva cesta ke své vlastní apokalypsy.8-o

0 0
možnosti
Foto

Nás neničí viry a příroda, nás ničí politici se svými nápady, jak nás chránit.

10 0
možnosti
KL

Nejenom tahle paní mne děsí...

Vám karma...

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS