Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Oficiálním číslům z komunistické části Číny nevěřím ani náhodou!!

0 0
možnosti

Pani Krumpalova, jen jednu poznamku. Udelat 600 000 nebo 800 000 testu denne, kdy cekate vesmes negativni vysledek, neni nic zvlastniho. To by zvladla vcelku v poklidu i Ceska Republika. Neco jineho je 600 000 testu, kdy bude treba 10 - 20 procent pozitivnich. V tim prvnim pripade se totiz kombinuji vzorky od mnoha lidi, treba 10 nebo i vice a testuje se to jako jeden vzorek, takze vam razem spadne pocet testu na 1/10 nebo jeste mene. RT-PCR metoda je schopna v principu najit jednu molekulu RNA SARS-CoV-2. No a pokud je vzorek zmichany treba od 10 - 50 lidi negativni, vite, ze ho z nich nikdo nema. A pokud je pozitivni, otestujete je individualne, tedy vezmete si na to dalsi cast vzorku, ktere jsou k tomu ucelu pripravene, protoze se na zacatku michala jen cast. Takze otestovani 800 000 vesmes legativnich lidi neni zadna slozitost, nejkomplikovanejsi je odber vzorku. Hezky den do Shanghaje.

0 0
možnosti

My tady zase máme celý den mlhu, takže ta opatřením nám ani sluníčko nemůže alespoň trochu rozjasnit. Ale jak jsem před pár okamžiky četl, tak zrovna tam u vás na letišti se nějak situace s tím virečkem taky nějak nepovedla.

Ale aby nebylo jen smutno tak u nás nějakému myslivci ukradl a odnesl jelen flintu. ...a něčím tak neuvěřitelným se patrně ani Čína pochlubit nemůže

Konečně jestli máte možnost tak si přečtěte tohle: https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/jelen-myslivec-kulovnice-hon-myslivost.A201124_124157_budejovice-zpravy_mrl

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

O jelenovi jsem četla, myslím, že celou situaci vyřešil dobře. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jak je možné, že kontinentální Čína s 1,4 miliardou obyvatel má stále jen směšných 80.000 nakažených corona virem? Při takové koncentraci a pohybu obyvatelstva?

0 0
možnosti

Protože obyvatelstvo je zodpovědné a chová se ke svému okolí zodpovědně.

:-):-):-)

1 0
možnosti

Těžké rozhodování, jak se říká domov je tam, kde je srdce a srdce je přece vždy tam, kde právě jste a pokud je návrat nejistý.

Znám kamaráda, který vlastní CK a má odvahu nyní odjet s několika stejně odvážnými turisty za moře i když zde zanechává rodinu, tak nevím, zda se v dohledné době a v této nejisté době navrátí.

1 0
možnosti
Foto

Vždyť skoro všude je dnes situace lepší než tady!

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik