Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale vážení, doufám, že v důvodové zprávě napsáno a musí to tam být, jaké nároky přináší zákon na státní rozpočet a jak bude nahrazen výpadek jeho příjmů. A dopady na regionální rozpočty.

0 0
možnosti
JZ

Den co den. Vy se musíte strašlivě nudit.

6 0
možnosti
ZD

Nemělo to ANO náhodou v programovém prohlášení. Děláte z toho předvolební agitku. A nemělo náhodou také ODS podobnou akci jako záměr?

A reálná politika, kterou dáváte do úvozovek se opravdu dělá ke spokojenosti občanstva. Občan pak dává hlas. Jsou snad strany, které jdou proti tomu proudu? Co si vzpomínám tak komančové, ve snaze vychovat nového člověka, řídili společnost pomocí vědeckých metod. A matně tuším, že to moc nedopadlo.

1 0
možnosti
MM

Nebylo ovšem v koaliční smlouvě 23 a 19 procent? Nebo se mýlím?

1 0
možnosti
Foto

Stačí kouknout na vládní koalici nebo vzpomenout koalice bývalé.

1 0
možnosti
Foto

Pochybuji, že daný úplatek zaměstnancům přinese Babišovi byť jenom jediný hlas. Voliči jsou nevděčníci a budou se snažit zbavit toho, komu jsou případně něčím zavázáni.

0 0
možnosti
SB

Domnívám se, že to s tím rozpadem té koalice těch tří stran nebude tak ostré.

Ony se dají zase dohromady, protože je spojuje vidina koryt. A to jdou všechny zásady stranou.

Konec konců, už při vzniků té koalice existovaly silné rozpory mezi názorem ODS, která nikdy nepodpořila povinné kvóty na migranty, a názorem TOP 09, která je naopak podpořila vždycky. A vida, názory na takovouto naprosto klíčovou otázku naší národní bezpečnosti a národní důstojnosti a svrchovanosti šel stranou, když zde byla vidina koryt.

Tím spíše půjde stranou, když jsou ve hře jenom peníze.

9 5
možnosti
ZD

Naprostý souhlas.

Aktuálně jediný lepidlem je snaha odstranit jednu osobu. Co ale zbude, pokud bude náhodou odstraněna?

1 1
možnosti
JJ

S obsahem článku souhlas. Ovšem ten nadpis je opravdu silně zavádějící. Řekl bych, že přímo nesmyslný.

To, že koalice těch tří stran je a hlavně bude, opravdu křehká a vzhledem k jejich programům a prezentaci pro mnoho voličů ODS téměř nepochopitelná, neznamená to, že by se tímto hlasováním rozpadla.

5 1
možnosti
SB

Naznačil jste správnou myšlenku, a sice že rozdílnost postojů bude vadit spíše voličům než samotným politikům těchto stran.

2 0
možnosti
JS

Je to k pláči AB se neštítí vůbec ničeho pro to aby se udržel u moci. Jsem zvědav jak chce tento propad vyrovnat, protože nejde o jednorázovou věc a propad 130 mld bude každý následující rok. Proč hrabe do věcí , na které si všichni zvykli a fungují? Vypadá to, že rozvrat a zadlužení pokračuje na plné obrátky.

3 0
možnosti
JJ

Tož, člověk si zvykne aji na šibenicu...

1 0
možnosti
LC

České reálie. Pravice daně zvyšuje, levice privatizuje a daně snižuje.

4 1
možnosti
Foto

Za cenu třikrát většího schodku rozpočtu, než pravice v době krize, jste zapomněl dodat. :-/

A ten schodek ještě poroste, dodávám já.:-)

0 0
možnosti
Foto

K titulku článku - zase jednou "přání otcem myšlenky". Stejně tak by se dalo napsat, že vládní koalice se rozpadla. Navíc když předseda KSČM Filip se vyjádřil, že pohár jeho trpělivosti s vládou už přetekl.

Premiér Babiš svým návrhem v podstatě převzal návrh ODS. Pro ODS by tedy bylo obtížné tento návrh odmítnout. V zamýšlené koalici opozičních stran to teď jistě zaskřípe, ale do voleb se to nejspíše dá opět dohromady.

V horší situaci je teď ČSSD, se kterou si premiér v podstatě vytřel zadek. Ta teď bude obtížně přesvědčovat voliče, že není ve vládě pátým kolem u vozu.

7 0
možnosti
ZD

Jestli mělo ANO zrušení SHM a snížení daní v programu - nevytřeli si nic s nikým. Socani šli do koalice s tím, co o sobě věděli. ODS to v programových záměrech měla také. Prostě shoda témat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,41
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články