Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Počkejte si na volby a pokud chcete trochu nahlédnout do budoucnosti stačí se podívat na ty krajské. ANO sice mnohokrát i těsně vyhrálo,ale spojená opozice je často převálcovala. Tak to dopadne když zničíte své spojence a máte nulový koaliční potenciál....Piráti a STAN to mají dobře rozjete a mohou i vyhrát.Jako u nás v Olpmouckém kraji. Tam sice vyhrálo ANO, ale 27 procent hlasů stačí jen do opozice. Vítěze je třeba hledat na druhém místě.:-)R^

4 2
možnosti
LH

jde o to jak to těm pašákům na dalších místech to nadšení vydrží - viz Praha...

3 0
možnosti
LB

Opakovaně v průzkumech volebních preferencí dochází ve stejné době k více než stoprocentnímu rozdílu u preferencí jednotlivých stran v průzkumech jednotlivých agentur.

Dokonce není výjimkou ani to, když k tak obrovskému skoku dojde třeba z měsíce na měsíc i u průzkumu jedné a téže agentury, ačkoli se s danou stranou nic zvláštního za ten měsíc nestalo.

Stručně řečeno: Ty průzkumy nemají ani hodnotu papíru, na kterém jsou vytištěny a jejich autoři mají jít k lopatě.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

J58i13r42i 64C85i37z

16. 11. 2020 12:42

Osobne jsem presvedceny, ze pruzkum prefenci partaji od fy KANTAR urceny panu Moravcovi z CT vydesil skoro vsechny, kdo si jeho vysledky precetl. Nejen obcane, ale i ostatni partaje by v zadnem pripade nechtely, aby premierem CR byl pan Bartos se svou suitou anarchistu. Vetsina volicu asi udela vse proto, aby svuj hlas dali komukoliv jinemu, nez Piratum. Zaver je, ze po takovem pruzkumu nepochybne vyrazne posili nejaka jina strana (ktera, to si doplnte sami).

7 3
možnosti
RK

Se mi líbí jedinci, kteří mluví za většinu.

3 3
možnosti
MB

Jistě, u agentury Kantar ještě chybí další % průzkum ! Na téma - Zda se letos k výročí 17. listopadu odváží veřejně objevit - Prezident, nebo dokonce pan A. Babiš ? Jsou vypsané sázky - Za 31 let úžasné ! ... [>-]

Miloš na 100% nikoliv, bude rozjímat o atomové elektrárně a nad nebohým čuníkem ! Své dojmy, pak sdělí Parlamentním listům. A. Babiš na 100 % zase přijde. 50% se domnívá že ve dne, pod silnou ochrankou se sluchátky v uších - 50% sází, že vyjde v noci ! Rovněž není vyloučeno, že půjde chytat Motýle na břeh řeky Bečvy. Ano, taky má rád rybé ... ... :-)

6 2
možnosti
Foto

Považujete za vítězství demokracie, když se někdo v ČR má podle Vás bát vyjít na ulici, protože nemá stejné názory, jako ta ulice, která je připravena mu dát "po hubě" ? Demokrat Cuomo to řekl jasně : "Jako starosta nemůžu zaručit ochranu nejvyššího ústavního činitele USA v ulicích města, kde jsem starostou." Inu nemůže, protože i adoptivní dceru nechá s černochy vedenými bílou lůzou rozbíjet a vykrádat obchody, demolovat sochy, fyzicky ohrožovat všechny, kdo jim v tom brání, jsou bílí a nevystrčí řiť v pokleku Považujete za projev demokracie, když se ústavní činitel nemá objevit na akci celostátního významu z důvodu ohrožení osobní bezpečnosti /jako v . Bratislavě Matovič / ? Tyto oslavy listopadu jsou dobrým vykročením, aby se naše země staly bojištěm pro importované osoby z "neziskovek" řízené BLM a Antifou.

0 0
možnosti
Foto

J48o45s70e56f 79B77á34r86t89a

16. 11. 2020 11:44

U Kantaru je třeba výsledky TOP09 a pirátů dělit dvěma.

12 2
možnosti
RK

A není to málo Antone Pavloviči?

4 2
možnosti
JK

Zajímavé srovnání. Karma R^

1 0
možnosti

Na rozdíl od pana Kněžínka tvrdím, že Kantar nebyl nikdy před volbami nejpřesnější. Naopak - to je firma, která pracuje výhradně pro ONE MAN SHOW České televize, které velmi sugestivně moderuje Václav Moravec, jenž v posledních letech patří skutečně na obrazovky Barrandova, nikoli veřejnoprávní televize. Průzkumy Kantaru tak dlouhodobě velmi rafinovaně pár procentních bodíků vládním stranám ubírají, pár procentních bodíků opozičním přišupují.

Pozor ale, pane Bartoni, na tabulku, kterou jste uvedl: vycházel jste předpokládám z hodnot v článku zveřejněném včera na Novinkách.cz, nicméně tam uváděné výsledky průzkumů veřejnémo mínění všech ostatních agentur vyjma Kantaru jsou výrazně staršího data, tedy brát za bernou minci a argumentovat jimi příliš nelze.

To neznamená, že byste neměl pravdu. Kantar s panem Moravcem se skutečně vší silou pokoušejí ovlivňovat veřejné mínění v této zemi (především ve prospěch TOP 09).

15 1
možnosti
RK

Ale na to vám stačí Google, milý pane, abyste si tu přesnost ověřil.

1 1
možnosti
Foto

každej věří, čemu věřit chce.

6 0
možnosti
RK

Nechci extra hodnotit, ale Kantar bývá před volbami nejpřesnější.

3 7
možnosti
Foto

Voliči se nechají vést výzkumy veřejného mínění.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články