Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Přesně popsáno. Díky.

2 2
možnosti
IS

Pane Bartoni, opětně 100% pravdivé, jakož i Vaše předešlé hodnocení součastné situace v USA. Když čtu některé nenávistné komentáře k Vašim předešlým článkům je mi smutno z toho, že komunismus ani socialismus nepoučil některé z těch komentujících, možná je to tím, že to nikdy neprožili naplno. My starší, kteří jsme zažili padesátá a šedesátá léta snad na to máme jiný pohled. Co mě však zaráží je to, že i lidé, kteří evidentně emigrovali se tady projevují jako levičáci, nazývají Trumpa diktátorem, Hitlerem , o dalších nadávkách ani nemluvím. Od Reagana je Trump tím nejlepším co Amerika měla, Obama, který málem chodil po vodě a nikdy nemohl udělat nic špatně (podle některých) to za těch 8 let pořádně pohnojil a rozdělil Ameriku jako žádný president před ním. Volila jsem tady pojedenácté, ale takové nesrovnalosti a podezření s manipulací voleb zde také nikdy neexistovalo. Teď uvidíme následky snahy progresivních Demokratů a pokud v Georgie nevyhrajeme alespoň jednoho Republikánského senátora a tím většinu v Senátu 5. ledna 2021, Bidenova administrativa udělá z Ameriky neosocialistickou zemi. Prozatím na to vrhli 280 milionů dolarů a jejich úmysl je tam přestěhovat množství levicově smýšlejících lidí, aby oba zvolení senátoři byli Demokraté.

God help us all.

19 1
možnosti
JB

No jo, tihle nacisté, komunisté a jiní totalitáři, co se dnes označují za demokraty různé seznamy milují. Dneska na seznam, zítra do dobytčáku. Hodně štěstí, USA.

22 0
možnosti
OS

Kdo by rekl,ze ted Komousi prijdou ze zapadu

44 1
možnosti
Foto

njn, zeměkoule je zřejmě opravdu kulatá..... ;-D

7 0
možnosti
PB

....... sou tady porád jedinci, keří nerozumí (nechtějí rozumět!) takovým slovům jako je neomarxismus event. neobolševismus,- tak jste jim to polopatě jasně, stručně a srozumitelně v blogu vysvětlil!,- ...... doufám!R^

29 0
možnosti

Ti dotyční to stejně nepřijmou - a buď to budou okecávat, aby to obrátili proti autorovi - nebo si to vezmou jako útok na jejich osobu a budou kňourat cosi o osobních útocích a urážkách nebo kopat kolem sebe.

7 0
možnosti
JR

J61a97n 30R94y61c28h52l59i62k

12. 11. 2020 17:05

Zapomněl jste připsat ještě z mnoha (už nejen progresivních) stran navrhované "Truth and Reconsiliation" tribunály, kde by se měli trumpisti zodpovídat za své hříchy, a že minimálně jeden člen Bidenova volebního týmu se na záznamu už předně kolika měsíci nechal slyšet o tom, gulagy nejsou špatný nápad.

Existuje už taky Trump Accountability Project, který by měl dokumentovat kdo byl v Trumpově administrativě, kdo ho finančně podpořil a kdo ho zvolil. Zároveň už se doplňuje mapa bydlišť trumpových podporovatelů a levičáci volají po šikaně nejen právníků, kteří pomáhají Trumpovi žalovat kvůli "voting irregularities" a rozdílnému chovácí k hlasovacím lístům, ale hlavně k šikaně klientů těchto firem, protože to je účinnější. Vypadá to, že fašistické metody nevystihují chování pravice, ale někoho jiného.

33 0
možnosti

Je to "ženské pohlaví", ale to neznamená, že si musíme dělat iluze o republikánech. Ti jsou schopní toho samého.

0 13
možnosti
VS

Za Trumpa se snad něco podobného dělo??

17 0
možnosti
LH

A tak to bylo a je i u nás.... Pamatuji si první volbu Zemana a co se dělo v kulturní frontě po přiznání některých k jeho volb ě....

34 2
možnosti
JL

Amerika, resp. USA je divná země. Vlastně to žádný národ asi zatím není. Příliš mnoho národností, etnik, náboženství....připomíná to trochu Indii v 19.století. Ovšem srovnání kulhá, protože to byla usazená dávná civilizace, zatímco USA jsou typické svojí neusazeností a jakousi divokou mentalitou, kterou asi část Američanů ještě má v genech po příchodu na neosídlený a nekultivovaný kontinent, který bylo třeba dobít.

1 0
možnosti
JJ

J73a70n 10J64a38n73u37š43k70a

14. 11. 2020 11:10

amerika byla osidlena, indiany

0 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články