Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stále častěji mne napadá, co asi musejí populisté všeho druhu v sobě překonat, aby se nestyděli lidem předkládat rozmanité fejky. Třicet let po pádu bolševiků snad nikdo není nikým nucen riskovat, že se ztrapní a znemožní i před vlastními dětmi a přáteli. Nebo je snad tohle ten pragmatismus? Jeho zvrácená podoba? Zdeformovaná pohodlností? Nemuset moc myslet a lovit ve vodách, kde se tloušti vyhřívají u hladiny, mžourajíce ospale jedním okem tu na třešničku, tu na fangličku? To jsme pro politiky už jen tupečkové, pro jejichž hlasy je nutné se se značným sebezapřením sehnout? To musí přinášet nepříjemné pocity ponížení. Není divu, že se nám pak papaláši mstí za ty všechny trapné pocity, které museli skousnout.

0 2
možnosti
DI

,...ovčané rádi poslouchají na chutnou koblihu, nedostačující se demokracií, lacině dobyté prachy a v...mozaice snů a představ...člověk,věru bez poznání charakteru Živého Boha,nejčastěji a nejraději mocí a satanskými zbraněmi ,človĕk vykořisťuje člověka. Tedy,použiji proti politikům,jedno biblické pravidlo...jak chcete,aby vám lidé činili, tak Vy čiňte jim, ...v zásadě...dobrým přemáhej zlé.Je to tak těžké,ale nikoli nemožné...

0 0
možnosti
JV

Nastesti jste primitivni particka pod 2% (a to je furt moc) Pitomio vas sezere a tam partri ten odpad teto spolecnosti. EUEUEU

2 6
možnosti
JB

Nazývat lidí odpadem a používat vlaječky EU, no jen potvrzujete, co si o EU a jejich zaslepených příznivcích myslím. Díky.

8 2
možnosti
Foto

Teda vy v tom máte hokej a je to i na ten náš Absurdistán dost silná káva. Polemizovat s vámi cenu a šanci nemá a proto jen doufám, že zůstanete oidistraničkou, bez znatelnějšího vlivu a naprosto u dna politického zájmu a vlivu.

4 2
možnosti
JP

To může napsat jen husa, která nepamatuje komunistickou vládu. Jsme čistým příjemcem peněz z EU - stačí se podívat kolem sebe - silnice, zemědělství atd. A to, že se vyžaduje právní stát je jedině dobře, za to jsme my starší bojovali, což Vy nemůžete pamatovat.

5 7
možnosti
Foto

O43n11d66r44a 43P82a17u61l

7. 11. 2020 0:21

Není žádné my. Lidé jsou individuální.

Když vám i vašemu sousedovi vezmou 5 000 Kč, a pak vašemu sousedovi dají 6 000 Kč, tak to neznamená, že jste čistými příjemci.

Někdo čistým příjemcem je, někdo není.

Já třeba nejsem.

1 4
možnosti

Kde je přesně ta diktatura?

1 0
možnosti

Ještě podotýkám, že za dluhy EU neručíme.

0 0
možnosti
JJ

Kam z Trikolóry zamíříte až to příští rok Klaus rozpustí ?

3 10
možnosti
Foto

Že by do nově založeného Mim (od slova mimóza)tria ODS-TOP09-KDU ČSL?;-D

0 0
možnosti
TL

Pokud by prapodivný paskvil V4 přestal existovat, jenom dobře.

Nářek nad nespravedlností a hesla "to si nenecháme líbit", skvělé, soudruzi fašouni (kčsm ...) a podobní z vás určitě mají radost, stejně tak jistě oba kašpárci, starý i mladší, myšleno oba dva VK.

Jaksi by možná stálo alespoň za zmínku, že české údolí je stále akceptorem dotací, donátory jsou také stále jiní. Takže stížnosti na toto téma jsou určitě na místě, obzvláště pro tříbarevné a podobné existence.

3 11
možnosti
PB

P75e42t14r 84B38u85r80i13a41n

6. 11. 2020 16:06

Dotace a jiné peníze přerozdělované z fondu EU jsou jako mechanismus ustanoveny v základních přístupových smlouvách. O žádné poslušnosti, nebo něčeho v rámci budoucích požadavků tam není.

Pokud vy podepíšete pracovní smlouvu, také je v ní přesněno uvedeno co, kdy a za kolik. Podmiňovat výplatu dříve dohodnou nějakou poslušností, solidaritou či loajalitou je vyděračské jednání charakteristické pro bolševické vedení v Moskvě let dávno minulých.

9 1
možnosti
Foto

Titulek jak z časů Rudého práva

6 12
možnosti
Foto

Není divu. V těch časech se už pár let zase nacházíme a to včetně USA. Nebo vy pokládáte média za objektivní a nezaujatá?

9 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik