Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stačí se podívat v obchodě kolem sebe a sledovat co kdo nakupuje. Nejde o koše plné zásob na delší čas a základní potraviny. Nakupuje se po troškách a pravidelně, několikrát týdně. Pochopitelně zboží v akci a těch seniorů, kteří riskují život pro o 5 korun lacinější máslo je kolem plno. Proč také sedět doma, když život plný letákových akcí a chození po mnoha obchodech kde jsou také slevy je tak krásný...

0 1
možnosti
Foto

No právě, zvykli jsme si nakupovat každý den něco, je to příjemné a leckdo se toho těžko vzdává. Pro seniory je to druh zábavy.

0 0
možnosti
Foto

"Autorka nápadů" je asi tak všechno co jste. I Vaše dostupné "bio" Vám dává dokonalé předpoklady pro odtrženost od reality, počínaje Vaším studiem keramiky (ve Varech o takové jste dříve zakopli na každém rohu), přes Vaše působení coby projektová manažerka nebo dokonce pracovnice ve státní správě (není nad teplé místečko) a spisovatelováním konče.

Píšete zřejmě hezky, nic proti.

Ale o realitě toho, kdy člověk padá na ústa v práci a pak s vypětím sil za mizerný plat vyrazí do obchodů, kterých musí zvládnout několik, aby se vůbec vešel do rozpočtu, se zdražováním a zvyšujícím se nájemným a energiemi... realitě toho všeho "rozumíte" jen z kavárny a kanceláře.

Přeji hodně nápadů, ale do realismu se raději nepouštějte ani v blogu.

1 6
možnosti
  • Počet článků 526
  • Celková karma 21,29
  • Průměrná čtenost 2365x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih