Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S blogem souhlas a karmuji.... ale (jak já to slovo nesnáším :D) bohužel v nastavení jak to má naše společnost většinově v tuto chvíli, bylo omezení prodeje špatný krok. Dopadlo to zkrátka kontraproduktivně a dalo se to lehce předvídat...

4 2
možnosti
Foto

R^ Bingo, Filipe. "Většinové nastavení společnosti" je jinde. V tom to celé je.

1 1
možnosti
IM

Nejdřív nám porevoluční doba přinese vymoženosti typu otevřených obchodů i v neděli a když si na ně zvykneme,tak se to bere zpět a nastává hrozný údiv nad tím,že nám to vadí.Je to krok zpátky,ať chcete nebo nechcete.Spousta nákupů se řešila právě o víkendech,protože na ně bylo víc času.

3 1
možnosti
Foto

Pochopitelně, že vymoženost nechceme vracet. Ale jsou situace, kdy člověk přehodnotí priority.

0 1
možnosti
MV

taky, Stepanko, nechapu. lidi jsou proste nenazrany a misto mozku, zrejme, ovesna instatni kase

3 5
možnosti
Foto

Jak který, ale když někomu seberou nějakou možnost, jako by ho vraždili. Viz tato diskuze.

1 2
možnosti
MR

Přečetl jsem si několik výkřiků v "diskuzi" a napadla mne geniální myšlenka pro naši demoopozici. Pokud navrhnou povinnost mít otevřeno aspoň 25hodin denně minimálně 8 dní v týdnu, mají hlasy některých zde se prezentujících jisté.

4 5
možnosti
PB

Pokud toto je vaše hranice geniality, tak to potěš koště.

9 0
možnosti
Foto

Je to jednoduché. Nenaučili jsme se od dob předlistopadových ještě zdaleka některým věcem, ale naučili jsme se dokonale kníkat a bít se o svá domnělá práva. Všude tam, kde se po nás chce rozumné upozadění, šetření a drobný návrat zpátky k podstatě. Nic víc. Kolikrát si vzpomenu na naše dětské svačiny, na naše obědy a odpoledne jablko. Na jídla u babičky a plánování a zpracování potravin, přesto ta jídla byla dobrá, pestrá a voněla. Až chybí:) Kysané výrobky jen dvakrát za týden a nevím, zda mi to tak vadilo. Ne, já nechci komunisty vracet. Já jsem jen zřejmě stará a notně nemoderní. Nebo nevím...Karma a dodatečně štestí a zdraví k Vašemu včerejšímu svátku:) Štěpánko:)

18 6
možnosti
PB

P21e69t39r 83B78u86r50i39a73n

1. 11. 2020 20:09

A proč jste se to teda nenaučili, co vám v tom brání?

3 2
možnosti
PB

P34e40t47r 31B58u55r75i50a64n

1. 11. 2020 19:16

Jel jsem před hodinou z práce a všiml si, že mi docházejí cigarety. Zastavil jsem se tedy v mé oblíbené trafice. Zavřeno nařízením vlády. Tedy přes půl města na benzinu na výpadovce. Moji značku tam neměli, stejně jako ani náhradní, takže jsem si musel koupit nějakou slámu. Ale...

Narváno. Na prostoru cca 35m čtverečních 11 lidí, fronta až ke dveřím. Čekal jsem v ní cca 10 minut. Lidé si kupovali pití, jídlo a cigarety. Řidičů minimum. Dalších asi šest lidí stálo přede dveřmi, pili kafe a kouřili. Go covide, go...

Bravo inteligenci naší vlády.

2 5
možnosti
ZS

A jaké z toho plyne poučení? Nekuřte! ;-)

8 2
možnosti
JH

J26a17n 23H76a25r93v68a19n

1. 11. 2020 18:37

No a za mne: Dodatečně přeji všechno nejlepší k včerejšímu svátku ;-)R^

0 0
možnosti
BH

Tím nedělním zákazem se snaží vláda zachovat stoupání křivky nakažených aby se mohlo více a více dojit státní rozpočet. Jinak si toto zcela jednoznačně kontraproduktivní opatření neumím odůvodnit.

PS: Dokonalé to bude až povolej otevření pouze jeden den v týdnu! Pomatenci!

8 7
možnosti
PC

"Dokonalé to bude až povolej otevření pouze jeden den v týdnu!.."

-------------------------------------------------------------------

Vzhledem k dosavadním nesmyslům by mne to vůbec by nepřekvapilo. Jsou schopní všeho, a přesto jim tolik lidí ještě věří, a dokonce je stále podporují.

"Bere mi dech" ta strojená ohleduplnost mnohých, když zároveň nemají ani trochu soucitu se statisíci občanů včetně dětí (i seniorů!), kteří na tzv. opatření ), rozuměj represe(!), doplatili a nadále doplácejí. Tomu se říká ukázkové pokrytectví!

2 0
možnosti
Foto

R^Tohle bylo před jakýmkoli mimořádným volnem vždycky. I v dobách, kdy byly obchoďáky o svátcích (snad s výjimkou 25.12. a 1.1.) normálně otevřené.

3 0
možnosti
Foto

Právě, lidé to mají v sobě a jsou tak nastavení.

0 0
možnosti