Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Vy jste se potil hrůzou z nákazy kovidem? Opravdu si myslíte, že většina těch, kteří respektují opatření vlády, potažmo býválého ministra, to dělá ze strachu?

Jak jste psal, jsou to jenom slova, pro mne tedy spíš kecy, protože nic jiného, než plánovala skupina kolem Prymuly, včetně Prymuly, který tam zůstává v jiné funkci, udělat nemůže. Nebo si myslíte, že "popírači" nebezpečí epidemie náhle procitnou a přestanou jakákoli omezení podporovat? Vyměnila se pouze tvář, protože politicky byl, v této vyhrocené situaci, Prymula neudržitelný.

Pro mne je naopak člověk, který podepíše na jedné straně prohlášení "konec vlády estébáka" a na druhé pak vstoupí do naprosto stejné vlády jako její člen a ministr, nedůvěryhodný.

To neznamená, že bych ta nařízení náhle začal bojkotovat, nebo nějakým mávnutím kouzelného proutku, "přestal mít strach". Spíš lituji lidi, kteří takovéto berličky potřebují.

12 1
možnosti
JJ

Samozřejmě, že nemělo být, že popírači "přestanou podporovat", ale začnou podporovat"... I když, když tak zvážím některé jejich myšlenkové pochody, možná že některým to ke změně i postačí.;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Je to jen nesmyslná fráze. Samozřejmě, že lidé mají strach, aby se nenakazili, popřípadě strach, aby nebyli pokutováni za nedodržování nařízení. Kdyby strach neměli, nenosili by roušky a žili by bez omezení jako dříve. Já mám z nákazy také strach. Slovo "respekt" se mi nezdá v tomto případě vhodné. Respekt znamená smíření a souhlas, a já se s tímto zabijákem smířit zatím nechci.

1 0
možnosti
JJ

Já tedy strach nemám. Strach jsem měl když měl syn smrtelnou nemoc, nebo když druhý spadl z vysokých schodů a nebylo jasné, jestli bude chodit. Nebo když jsem měl různé nálezy a čekal na histologická vyšetření. Ale z nákazy virem, který má smrtnost v mizivých procentech, strach opravdu nemám. Tím jeho nebezpečí, které spočívá v masivním, nekontrolovatelném šíření a zahlcení nemocnic, vůbec nepodceňuju a sevšemi opatřeními naprosto souhlasím. (To už mám opravdu větší strach z té rakoviny...) Takže nemějte strach. Bude líp!;-)

0 0
možnosti
Foto

I37v28o 17C48i84l16i73c59h

30. 10. 2020 8:46

Plně souhlasím, také na mne zatím dělá dobrý dojem.

3 0
možnosti
JJ

Ano, přesně tak. Správný politik musí hlavně umět "udělat dojem".;-D

3 2
možnosti
AM

Vím, že Prymulu z neznámého důvodu nesnášíte, ale jestli se bude řídit jeho radami a epidemiologů má šanci. Jinak tam bude šaškovat.

2 0
možnosti
AT

Jinými slovy: budeme dělat pořád to samé, jen to okecáme jinými slovy.

Nepřestává mě fascinovat manipulovatelnost některých lidí.

7 3
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,36
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články