Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně naopak vyjádření pana Kubka přišlo velmi trefné, neboť mnozí z těch, co kupují bioprodukty, mají panickou hrůzu z toho, že náhodou sní něco škodlivého a nedej bože si tím (možná a určitě ne příliš významným způsobem) poškodí své zdraví, přitom svými nákupy na trzích vyjadřují naprostou lhostejnost k chorobě, která je skutečně smrtelná, i když samozřejmě jen pro určité malé procento lidí. Byl to velmi vtipný příměr.

6 1
možnosti

Je to sice smutne,ze to takto moderator emocionalne nezvladl.Ale z lidsky stranky se mu neni asi cemu divit,kdyz o tom slysi 24 hodin denne.Ja tedy mezi nakupem v uzavrenych prostorech a ve vnejsich v teto dobe vidim tedy propastny rozdil.

1 0
možnosti

P15e84t79r 29S53o37u42č60e53k

29. 10. 2020 9:12

Nakupovat prece muzete, kde chcete!;-) Je dulezite dodrzovat ... atd atd :-/, coz se nestalo. To je princip celeho problemu. ;-)

2 0
možnosti

Zbytečná je existence tohoto blogu vysoké školy života

1 3
možnosti

Pokud to půjde dál timle tempem a systém skolabuje a doktoři si budou muset hrát na boha, tak jen doufám, že použijí data z chytré karantény....... První by měli jít "myslitelé" co tomu jdou sami naproti.

2 1
možnosti

M14a46r79t72i57n 15H27o13l25y

29. 10. 2020 0:48

U nekterych predchozich prispevku jsme se spolu mozna trochu neshodli, ale zde s vami plne souhlasim a trochu mne prekvapuji reakce viz nize. To je opravdu lepsi se mackat v uzavrenych prostorach v Lidlu nebo Kauflandu? Byl jsem o vikendu nakoupit a dobre vim, jak to v supermarketech vypadalo a jak se "dodrzovali" rozestupy, predevsim ve frontach u pokladen. Ale tady budeme kvuli jedne fotce z uhlu, ktera znacne zkresluje cely pohled na danou situaci, kritizovat lidi, kteri si sli nakoupit pod sirym nebem...

6 0
možnosti

Suchoň se choval jako hmyz obtěžující svým bodáním zejména skot

2 2
možnosti

Panu Kubkovi už z toho všeho tečou nervy, protože zdravotní perzonál nestíhá, je na hranici možností, přitom je u toho, vidí to, tu bezmocnost a na druhé straně se lidé shlukují, jako by se nic tak nedělo...už nyní tento etický problém graduje, kdy jedni doslova nasazují krk a druzí přilévají oleje do ohně, ačkoli nic neporušují. *** Evidentně je celá věc špatně disproporčně nastavená vládou. Je to prostě v dotčeném okamžiku blbě. Šrouby měly být evidentně utaženy mnohem víc, k tomuto nemá docházet. Nebo ty felčary nikdo po takovýchto zkušenostech nebude chtít dělat a skončíme do pěti let u bab kořenářek...

8 2
možnosti

Taky to tak vidím. Kubek vidí dál a jen nechápe proč jim lidé zbytečné přidávají práci. Což bylo pro toho komedianta na Nově asi dost složité na pochopení. No a o vládě je zbytečné psát. To co ti v tom dělají, je na hlavu postavené. Třeba kadeřnice kde to je 1:1 aby to pak mohla celé desinfikovat být nemůže. Na pohřeb venku na hřbitov muže 10 lidí. Ovšem pro mrkev můžou tisíce a ještě spousta lidí není schopna pochopit jaka je to pitomost.

6 1
možnosti
Foto

J16a53n 41V54l32a79d63y30k14a

28. 10. 2020 18:49

Předpokládám, že si Kubka pozvali do zpráv kvůli úplně něčemu jinému, než je výrok o biomrkvi, nehledě na to, že kdo chce, tak ten jeho výrok pochopil. Byla to prostě výzva lidem, aby se chovali zodpovědně. Moderátor Suchoň reagoval tak, jako by sám na těch trzích byl a tu biomrkev kupoval.

8 3
možnosti

Expert na vsechno opet v akci. Zrejme jste si vubec neprecetl reakci vedeni TV Nova.

2 5
možnosti

Jestli jste si spíše Vy pozorně nepřečetl blog, pod kterým diskutujete:

"Ostré kritiky se mu dostalo jak v přímém přenosu z úst dalšího hosta, kterým byl imunolog Václav Hořejší, tak posléze i od vedení TV Nova."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=759842 ;-)

3 0
možnosti

Suchoň moc tlačil na pilu, druhý host mu dal právem sodu a tipnul bych si, že pak zvednul Kellner telefon.

7 3
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik