Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mnoho z těch Vašich otázek občas zodpovídá Česká televize! :-)

0 0
možnosti
Foto

K23a92r80e22l 37C83a84c22h

27. 10. 2020 23:18

Já vás pane Lungo docela chápu. Jistěže si všechny odpovědi můžete sám vyhledat, jak píší předchozí diskutující. Internet je dnes studnicí informací, kde lze najít odpověď "téměř" na každou otázku. Vy však máte na mysli něco jiného. A sice to, že by měla existovat nějaká osvěta laické veřejnosti v podobných otázkách. A to je přesně úkol veřejnoprávních médií. Místo honění senzací a strašení lidí, kvalifikovanou osvětu. Kupříkladu i proto, aby si lidé nepletli pojmy jako vy a chápali rozdíl mezi čističkou a čistírnou. Běžní lidé, ale i redaktoři, kteří o tom píší, či točí, si to často pletou. Přitom všichni chápou, že pračka není totéž co prádelna. Ona ta čistírna odpadních vod není jedno zařízení(čistička), ale provoz, kde je těch zařízení (čističek) docela dost a každé zařízení(čistička) má v tom provoze svůj účel a odstraňuje z vody něco jiného. Žádná čistírna není univerzální, není tedy schopna čistit jakékoli odpadní vody a proto musí být správně navržena pro typ odpadních vod, které pak bude čistit. Ti co vypouští odpadní vody, si nemohou vypustit co chtějí, ale jen to, co mají v rozhodnutí o povolení k vypouštění odpadních vod atd. atd. A o ostatních vašich otázkách platí to samé - osvěta je úkolem veřejnoprávních médií. Napište panu Dvořákovi, že byste rád viděl v ČT více edukativních pořadů.

0 0
možnosti

ČT na tato témata občas odpovídá! :-)

0 0
možnosti

Je to na hodně, ale hodně dlouhou odpověď, už jen to první a současné téma...těžko vám někdo kvalifikovaně odpoví, v této době bychom si přáli znát toho více , ale je brzy.

Ostatní dvě témata jsou dosti kvalifikovaně ze všech stran k dispo na internetu, zkuste to přes Googlu a pokud budete chtít hlouběji jistě vám odpoví odpadové společnosti typu AVE, RWE - Entsorgung atd. atd. Pěkný večer.

0 0
možnosti

Myslím že to nechápu. Na všechny tyto otázky jsou přeci odpovědi (aspoň ty populárně-naučné) dohledatelné tak snadno, že je míň pracné je najít, než vůbec napsat tenhle text. Nemám motivaci psát dlouhé texty pro někoho, kdo neprojevil ani tolik iniciativy, aby si našel elemenární informace které už všude leží. Pokládejte lepší otázky a máte šanci dostat dobré odpovědi:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS