Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmyslný článek amatéra, zahraniční lékaři u nás léčit nemohou, neumí řeč a nemají nemají atestaci.Rv

1 5
možnosti

Copak asi dělali rusáčtí vojenští lékaři v Itálii, drobku? :-)

4 0
možnosti

Souhlas R^R^R^

Toto snad cenzoři idnes nesmáznou...

1 0
možnosti

"Požádejme o pomoc celý svět". To mi připadá docela ostudné. Co jsme za osly, že si neumíme poradit jako jiní?

5 1
možnosti

jj, taky jsem tiskovky SPD a KSCM poslouchal a nedivil se. v posledni dobe se divim uz jen malo

5 0
možnosti

... údiv, máte pravdu, není po všech eskápádách těchto existencí moc na místě. Spíše permanentní hnus ...

0 0
možnosti

Je tragikomické poznání, že Babiš poprvé dodržel slib - Budeme na špici ! Ostuda je tak kolosální, nehledě na naše tradičně solidní zdravotnictví. Došlo to tak daleko, že se neumře na Covid, nicméně na slepé střevo. Co teď ... ?

Je opravdu sympatické, že se samovolně - zvedá vlna solidarity ! Nemá smysl vypisovat Tchai-wan, Německo, přes USA a dokonce Maďarsko s Rumunskem. Má smysl vypisovat - A co Hrad s ruskými a čínskými přáteli ? A co Agrofert s nějakou materiální pomocí ? Opět podivnost v Bečvě, dnes ? ...

Když je nejhůře - nastupuje přítel. Když je nejhůře, tak se žvaní. O čem ? Že se našli obětavci, kteří se chtějí do ČR vydat ? Připadá mi, že Prchal zaspal. Marketinkově nenabídl Andreje v holínkách, kterak valí sudy desinfekce na Domov důchodců. Podobně Miloš, kdyby alespoň nějakému dědulovi zaslal popelníček a cigára se zapalovačem ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Dokonce tu podivnost v Bečvě nalezla i redaktorka, která prohlásila, že to asi nebude kyanid, protože není cítit typický zápach po chlóru. Chudák Mendělejev!

6 0
možnosti

Já názor soudruha Pawlase plně chápu - oni mají komunisté s žádostí o internacionální pomoc z Východu velmi dobré zkušnosti ... :-P

11 0
možnosti

Je přece úplně jedno odkud "POMOC" příjde jestli ze států, či Číny, japonska , nebo z Ruska....

4 6
možnosti
Foto

S pomocí z "Ruska" už nějakou zkušenost máme. Rv

8 0
možnosti

Fak zvláštní myšlení SPD...když přijeli Itálii na pomoc stovky ruských vojáků, SPD byla na vrcholu blaha a všem to dávala za zářný příklad a to byli rusové v zemi NATO...jak a proč vadí vojáci a spojenci z NATO, v členské zemi NATO? Navíc rusáci tam byli celkem k prdu, podle Italských médií minimálně 80 procent věcí které přivezli byla k nepotřebě a vojáci se tam chovali spíš jako špioni a nájezdníci, než nějaká smysluplná pomoc....prostě jen PR Kremlu pro prosťáčky...

12 1
možnosti

J88a23n 39Z67i75e30g74l43e34r

27. 10. 2020 15:43

Jednání SPD A KSČM se dá nazvat jedině vlastizradou.

8 3
možnosti
Foto

P61e41t39r 11H33a12n96n21i54g

27. 10. 2020 15:23

Nejsem rád, že se do pomoci tahá politika. Ale proč ji do toho z druhé strany taháte zase Vy?

5 18
možnosti

P90e11t87r 98T45o37m18e98k

27. 10. 2020 15:49

On jenom odpovídá na to neuvěřitelně zrádcovské chování těch dvou odporných stran. To se jako nesmí? To si máme od těch zločinců nechat všechno líbit?

14 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,88
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.