Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M54a87r25t68i98n 98Š87u62l80c

27. 10. 2020 14:14

Sorry, ale tohle je jen takové švejkování. Když se stanovují nějaká omezení, musí se nějak vymezit, jinak se nejedná o žádná omezení. A ať je vymezíte jakkoli, když bude chtít někdo švejkovat, bude to zpochybňovat ..proč tak a ne jinak.

Ani sám nevěříte, že to lze nějak sledovat ..to je prostě takové orientační vymezení aby lidé věděli, jak se chovat, pakliže chtějí být zodpovědní.

1 1
možnosti

Jo, jo, takže jdu - li v půl jedenácté z práce, tak co ? Žádnou firemní průkazku nemáme, pouze čip. Vymyslel to zase nějaký "expert" od stolu, bez kontaktu s realitou a praxí. Ne všichni mají jako oni čas a chuť si domlouvat levárny.

0 0
možnosti

Upřímně, bydlím jinde a tak se mě to jakoby netýká... ale kdybych musela dodržovat tyhle předpisy, tak se v tom ztrácím. Co se právě smí a nesmí? Po včerejším statementu vlády bych přestala dodržovat cokoliv. Z principu. Tohle je prostě nedůvěryhodný chaos, nemá sebemenší smysl. Sami to papaláši nedodržují. Co je to za komedii?

4 0
možnosti

Co se smí a nesmí, to neví asi nikdo. Např. je povinnost zůstávat mezi 21:00-500 hod doma. Jaká povinnost z toho vyplývá pro toho, kdo úderem 21:00 doma není? To žádné opatření neřeší. Z toho vyvozuji, že mohu normálně pokračovat ve své činnosti (kterou nemusím nikomu vysvětlovat - žádný zákon mi nic takového nenařizuje) a až se mi bude chtít, vydám se na cestu k domovu. Žádné opatření jsem neporušil.

1 0
možnosti

Buďte v klidu. Ten zákaz vycházení se stejně nebude dodržovat, protože nebude v silách policie všechno kontrolovat. Všude být nemůžou a i kdyby byli, stejně si každý dokáže vymyslet nějaké věrohodné vysvětlení.

Jen bude zas o něco snížena úcta k právu a zákonům.

3 0
možnosti
Foto

Škoda mluvit, ale pro vyplašence to vypadá, že se o ně vláda stará. Stačilo vyhlásit zákaz focení po dvacáté hodině a nemuseli to tak sáhodlouze rozmazávat.

2 0
možnosti

Ale principem práce paparazzi je, že je nikdo nevidí a nechytí. Tohle fakt nepomůže. Kšefty musí odteď dělat online. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Život mě naučil nevěřit všemu, co si přečtu, nebo co je předkládáno jako pravdivá informace. Rád čtu vaše blogy a doufám, že i ten můj bude pro vás zajímavý a inspirativní.

Seznam rubrik