Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čím pomůže? K čemu tam bude?

Přečte s papíru, co mu tam napsali...;-)

0 0
možnosti
Foto

Je uplne jedno, jaky v tom byl zajem .. podstatne je, ze on k tomu dal hloupe moznost

0 0
možnosti

Celá "kauza" byla uměle vyvolaná. Není důležité, kde ministr byl, ale co tam dělal. To nevíme doteď. Argument s hospodou je vytržený z kontextu, je to záminka, ne důvod. Ten, kdo ho tam pozval, dobře věděl, co dělá a proč. Jde o mocenskou hru mezi premiérem a prezidentem, s epidemií nebo dodržováním opatření to nemá nic společného. Roman Prymula je favoritem prezidenta a začal ohrožovat politické postavení Andreje Babiše. Kdyby padla vláda, mohl by ho klidně nahradit v čele dočasné úřednické vlády, kterou by si najmenoval prezident. Proto bylo třeba ho neutralizovat. Z toho důvodu ho premiér tak ochotně odepsal a ze stejného důvodu ho z ministerského křesla vyprovodila i opozice. Není divné, že poslanci parlamentních stran, kteří se jinak neshodnou vůbec na ničem, se najednou všichni shodli?

Volby změnily rozložení sil a přestože ANO vyhrálo, jeho vládní partneři pohořeli a dobře vědí, že za to může právě jejich účast v Babišově vládě. Vláda se začíná rozpadat, ČSSD jde proti ANO, vládní opatření kulhají na obě nohy za vývojem situace v zemi a důvěra ve vládu je minimální. Hlasování o důvěře by vůbec nemusela přežít. Z politické scény zmizela osoba, která ohrožovala všechny.

Prezident přišel o želízko v ohni a premiér se projevil jako "rozhodný a zásadový politik, který má situaci pevně v rukou". Opozice na tom také netratí, protože kalkuluje s tím, že čím více se vláda ukáže být neschopnou, tím více procent opozice získá ve volbách. Jinak by se totiž domáhala toho, aby vláda okamžitě podnikla takové a takové konkrétní kroky k řešení situace a měla by nějaký vlastní plán, jak z krize ven, který by prosazovala. Nic takového ale opozice nedělá, jen dokola omílá, aby vláda lépe zdůvodňovala přijímané blbosti, i když každý ví, že zdůvodnit nejdou. Kdyby Babiš padl a dočasná vláda se nedej bože ukázala jako schopná vypořádat se s krizí, voliči by současnou opozici mohli po zásluze ocenit za to, že teď v podstatě mlčí.

2 0
možnosti

Od začátku říkám, že to byl atentát na Prymulu. Babiš zareagoval podezřele jasně, žádné obvyklé: předvolám si pana ministra a budu chtít po něm vysvětlení... Prymula převyšoval Babiše po všech stránkách: měl plán, neblábolil, rozuměl problému. Proto musel být velkým blábolícím chaotikem odstraněn.

3 1
možnosti

Adam Vojtěch začíná pouštět informace. Kdo zamezil zavedení opatření v srpnu?

Za Babiše se prý postavila jak hlavní hygienička Jarmila Rážová, profesor Prymula, ale i Ředitel ÚZIS (Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR) Ladislav Dušek. V tomto šiku prý tehdy nestál jen epidemiolog Rastislav Maďar.

Asi tak, specialista a expert. Tragický omyl.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě máte pravdu, lidé ovládající propagandu zasahují nepřiměřeně zasahuje do politiky a to ničí demokracii.

0 2
možnosti

Komár, co má viset, káže o demokracii...;-D

0 2
možnosti
Foto

Lidi ve vládě se navzájem podrážejí, místo aby spolupracovali. Rozklad v přímém přenosu. Asi se bojí co bude, až skončí epidemie a začne se účtovat. Tak panikaří. Smutné ... Máme koho jsme si zvolili.

4 0
možnosti

P31a30v76e94l 77P52o33n55e84c

27. 10. 2020 20:00

> Máme koho jsme si zvolili.

Souhlas, z několika špatných voleb jsme zvolili jednu špatnou.

0 0
možnosti

P43e89t77r 35T63o39m42e48k

27. 10. 2020 16:12

A nejlepší je, že křivák Faltýnek se velmi aktivně vzdal funkce, kterou už nechtěl dělat.

10 0
možnosti

Víte kolik práce má takový ministr? Že jedná i po 22 hodině? To má ministr prověřovat, čí je to dům?

8 4
možnosti
Foto

Měl by vědět, jaká vydal nařízení a řídit se jimi.

A pokud to bylo oficiální jednání, neměl se druhý den vymlouvat jak malý kluk, který každou chvíli tvrdí něco jiného.

7 1
možnosti

Samozřejmě, že bylo nutné sestřelit do minulého týdne nejdůvěryhodnějšího člena vlády, který se dokázal postavit samotnému AB. To se neodpouští. Proto pan F. musel vykonat špinavou práci a vylákat pana ministra na noční schůzku. Když toho člověk má moc, tak nepřemýšlí, kam ho zvou ti, kdož ho na post nominovali. Také si nedovede představit, že by v době nouze někdo přemýšlel tak zárohácky. Vládní budovy v tu dobu byly třeba již zakódované .... nic nenormálního. A samozřejmě se musel přizvat ten nejmíň skrupulózní tisk, který tohle řádně rozmázne. AB se teatrálně rozhořčí, avšak už dávno je vytypovaný člověk, který pana P. nahradí a půjde AB na ruku. A panu F se nic nestane, jen udělal to, co měl. Nezdá se vám to logické?

8 11
možnosti

;-D;-D;-D

a on je Prymula nesvéprávný, že tam musel jet?

Asi to nějaká hra byla, ale nikdo mu asi nedržel pistoli u hlavy aby tam jel.

Takže nezaměňuj příčinu a následek.

A nazvat tuneláře z HK nemocnice "nejdůvěryhodnějším", to je opravdu SÍLA

16 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS