Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J39i43r24i 98T75i48c24h14y

27. 10. 2020 20:27

K soudu by meli jit ti paseraci a pomahaci nelegalnich vstupu, znami pod rouskou neziskovych organizaci, rovnez vedouci vladni predatavitele tech zemi EU, kteri propadli ve vykonu sve funkce, zabrany pronikani ilegalnich vetrelcu do evropskeho prostoru.

3 0
možnosti
LB

Salvini je souzen za to, že ukázal, že to jde, že je možné zásadně snížit počet příchozích, to je ten pravý důvod, proč je souzen.

Samozřejmě však nesouhlasím s tím, aby byli migranti rozdělováni do ostatních zemí EU. Evidentně to však pro Salviniho byl jediný možný politický krok, protože "posílat je prostě zpět" je pro západoevropské vymyté mozky něco nepředstavitelného.

Buďto to ovšem začnou dělat, nebo hodně špatně skončí. Ostatně, ohledně vývoje jejich společností jsem skeptický i kdyby od nyní každého ekonomického migranta otočili bez ptaní zpět.

8 0
možnosti
SB

Ve smyslu podané obžaloby jsem plně na straně pana Salviniho. Nesouhlasím pouze s jeho názorem, že by se migranti měli rozdělovat do zemí EU povinně, ale v tomto směru žalovaný není, takže opakuji: Jsem plně na jeho straně v všech bodech, v nichž je obžalován.

Ale už vůbec nechápu, jak může být obžalován z únosu.

Dejme tomu, že určitou logiku by ta obžaloba měla, kdyby to bylo například neposkytnutí pomoci. I tak bych s tou obžalobou nesouhlasil, ale určitou logiku bych tam viděl. Sice silně jednostrannou, ale viděl.

Avšak únos? Koho kam unesl?

15 0
možnosti
LP

Ty migranty přece. Nedovolil jim vystoupit z lodě. Pane Beneši, jděte do sebe, nemáte dostatečně pokrokové názory! :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."