Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, nechci Vám brát iluze, ale do Top 10 se bude muset ještě hodně snažit:-)))

Ale jinak dobrý začátek pro vstup do zdejší sekce...Žvanírna:-D Snad Vás vezmou do spolku...

0 0
možnosti
PP

Tedy pane autore, já tleskám ve stoje! To je brilantní rozbor. Navíc se Vám to podařilo napsat tak dokonale, že se v tom najdou obě zdejší znesvářené hlavní skupiny blogerů a je po ramenou poplácávajících diskutérů. Samo sebou budou soudit, že popisujete jim oponující skupinu. Já pak soudím, že Váš výtvor bude mít úspěch. Karma

1 0
možnosti
JB

Děkuji. Já doufám v bezbřehou velkorysost všech blogerů a jejich příznivců, kteří by se mohli eventuálně cítit dotčeni..

0 0
možnosti
MB

Rozbor krásný, opravdu i jsem se dovzdělal, souhlas. No dobře, otočme to. Opakem pak je asi mlčení ? Mlčení jak známo, je projev souhlasu. A zase, s kým ? Se současnými žvanily v čele ... ?

Řešením je pak zřejmě dialog. Průtok i žvanění, každopádně s nějakým koncem, závěrem - řešením. Někdo - vůdce, se jej musí pak chopit a příkladně realizovat. No zase problém - kde je vůdce ? Minule říkal, že nese kůži na trh - pak zase v debaklu sdělil, že to vedl dobře a chybu neudělal. No asi, je to žvanil ... ?

Já jsem řešení v životě objevil - doporučuji ! Když se cokoliv semele pravím - "Nu, já neříkám tak, ani tak. Sami uvidíte, že na má slova dojde" ! Pokyny jsem vydal, řiďte se jím a tak se vše zvládne = Postup je jasný ! Funguje to, nelze chybit ! Pouze pořád nechápu, kde mi to současná vláda vyfoukla ! ... :-)

0 0
možnosti
JB

Můj dědeček, učitel, velmi vzdělaný a hlavně moudrý člověk, říkával: Synečku, moc niemów. Jak bydziesz potichu, žodyn niepozno, ješli žeš je abo nima głupi. Byť nářečím, mám za to, že ta myšlenka je jasná. Proto si nemyslím, že mlčení znamená souhlas. Třeba se jen nechcete postavit s mluvčím do jedné lajny.. anebo jste seznal, že jakákoli snaha o dialog postrádá smyslu.

Ale prosím všechny, neberte moje vývody v tomto blogu až tak vážně,

je to jen taková hra se slovy..;-)

1 0
možnosti
JB

Mám rád lidi s vlastním názorem..:-)

Děkuji.

0 0
možnosti
PK

Skvěle popsánoR^R^R^, ovšem na zdejší komunitu bude dopad asi....

2 0
možnosti
JB

No jo, co už..;-)

a děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 25,53
  • Průměrná čtenost 1479x
Tak nějak tuším, že svět není jen černý nebo bílý.

Slezský patriot.

Seznam rubrik