Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Papež František navrací katolickou církev do šlépějí Ježíše Krista a navrací naši církev do láskyplné Boží náruče. Mnoho kněží papeže Františka následují i navzdory svým biskupským představitelům. Poctivě věřící křesťané vnímají, že konečně Církev se navrací ke svým kořenům. Je smutné, že arcibiskup Dominik Duka mezi ně nepatří.

Ale pozor: P.P.František podporuje pro homosexuály partnerství s právy na úrovni manželství, ale manželství homosexuálů nepodporuje!

:-)

0 0
možnosti

„Papež podpořil stejnopohlavní páry,“ zní zpráva, kterou přinesl 23. 10. Deník N. Neexistuje žádný církevní dokument, který by se týkal změny nauky katolické církve v této oblasti, a to ani ze strany papeže, ani ze strany římských institucí. Dokumentární film se sestříhaným a upraveným rozhovorem v žádném případě nemůže být vydáván za stanovisko církve v otázkách víry a mravů. Celou tuto kauzu je třeba vidět v kontextu blížících se prezidentských voleb v USA; jejím cílem je znejistit a dezinformovat katolickou veřejnost. Markantní manipulace papežových výroků o stejnopohlavních párech, co jiného se dalo čekat.

Autentický text viz https://www.radiovaticana.cz/clanek.php?id=31823

0 0
možnosti

pokud jsi život nedal, a nemyslím tím soulož, nemáš právo o něm rozhodovat, ani ústavní soud, tzv. nejvyšší autorita státu

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS