Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J34o40s21e45f 21B92á45r58t79a

25. 10. 2020 8:25

Uřezaná hlava francouzského učitele - tak to se opravdu v žádném nadpise nedočteme.

0 0
možnosti

Francie sama to nevyřeší, pokud by většina evrop. zemí měla své rozumné zástupce, přijalo by se už dávno řešení na úrovni EU (kohopak jsme si zvolili do Evrop. parlamentu a čím jsme tyto poslance pověřili?). Francie se v některých směrech ještě nevzpamatovala z dob Napoleona, navíc mají mimořádně svobodomyslnou povahu, mimořádně svobodomyslnou ústavu (myslím ale, že zpřísnili některé tresty). Je třeba mj. řešit i občany, kteří se narodili v Evropě, ale nepřijali ji za svou a při jakékoli příležitosti poškozují většinovou evrop. společnost.

0 0
možnosti

..... ale tu šanci, ukájet se na vraždě kantora, levici (médiím, žurnalistům) nabídl neschopný stát!,- stát, který se po Chárlie Hebdo, po klubu Bataclan, po autoródeu na promenádě v Nice, po podřezání kněze v kostele v Saint -Etiene, atd.atd. neustále pouze "stmeloval, solidarizoval, humanizoval" a opakovaně do omrzení mlel nesmysly o excesech psychopatických, frustrovaných a deprimovaných jedinců, přičemž neopomínal chválit tzv. "umírněné islamisty"! Toto je vizitka naprosto zvrácené politiky státního útvaru, jež se mílovými kroky blíží ke společenské destrukci - k totálnímu rozkladu, anarchii a chaosu. Podobnost s Německem, Itálií, Španělskem, Británií, Belgií, Skandinávií apod. je opravdu, ale opravdu jen "čistě" náhodnáEU!R^

7 0
možnosti
Foto

K19a70r95e65l 74C79a20c97h

24. 10. 2020 18:49

Musím se opakovat. Islám do Evropy nepatří. Není tu doma, ale chtěl by být. Je to náboženská ideologie, která není kompatibilní s hodnotami, které jsou vyjádřeny v listině základních práv a svobod a jsou znakem evropského kulturního prostředí. Je třeba tuto ideologii odmítnout a zakázat její veřejné šíření. V souvislosti s tím je třeba vyhostit z EU všechny ulemy, či imámy - tedy islámské duchovní a kazatele. Nedělám si iluze, že lze z EU vyhostit veškeré muslimy, ale je nutné je donutit k tomu, aby svou víru nechali za dveřmi svého domu. Komu by se to nelíbilo, je třeba mu dát možnost vysídlit tam, kde je Islám státním náboženstvím a bude ho tam moci vyznávat veřejně. Kdo by ta pravidla přesto porušoval, měl by být vysídlen nuceně. V souvislosti s tím je třeba také řešit ochranu vnějších hranic EU. Není přece možné nechat stále fungovat pašeráky migrantů pod vlajkami lidskoprávních neziskovek, které "zachraňují" ztroskotance u Afrických břehů a vozí je do Itálie, Řecka apod. Jestliže nebude zahájena nějaká reconquista ve Francii, tak bude tato krásná země ztracená. Je třeba také řešit vztahy s Tureckem. Není možné být v jednom vojenském paktu se státem, který má islámský teokratický charakter a zjevně okupuje část území sousední Sýrie a podniká další vojenské aktivity bez koordinace s NATO.

12 0
možnosti
Foto

Islám není v Evropě doma? A co ty mešity v Polsku, ty svědčí o čem. A co Bosna? A Albánie?

Ne že by se mi to líbilo, ale nelze ignorovat fakta.

0 0
možnosti

Konečně lze i v českém jazyku přečíst , jak to vlastně bylo.

Jistě je možné, že individuální muslimové mohou mít vynikající kvality. Tisíce se staly statečnými a věrnými vojáky královny: všichni vědí jak zemřít: ale vliv tohoto náboženství paralyzuje společenský vývoj těch kdo je následují. Na světě neexistuje zpátečničtější síly.

Bohužel je tato doktrina velmi militantní a snaží se obracet lidi na svou víru a kdyby nebylo toho, že křesťanství je chráněno silnými pažemi vědy, vědy se kterou marně dříve bojovalo, civilizace moderní Evropy by mohla padnout, stejně jako padla civilizace antického Říma.

Ale při sledování hlasování pirátů a jejich evropského vedení je možné, že to poznáme i zde....pro ty co nevěří doporučuji po otevření hranic zajet do Švédska, či Dánska..no Francie je na tom asi nejhůře....

6 0
možnosti

Díky za info. Případ mě taky zaujal. Možná by neškodilo, kdyby českou veřejnost někdo informoval o tom, proč mají Francouzi v zemi několik milionů muslimů, od kdy a v jakých vlnách a proč přicházeli. ... Odhaduju, že to souvisí s koloniální politikou Francie - válka v Alžírsku aj. Čili historie zcela odlišná např. od české. ...Nedávno jsem četl Kunderovu knihu a on si tam dělá ironicky legraci z Francouzů, že neustále proti něčemu protestují a hlavní je pro ně svoboda jezdit rychle po silnici aj. ... Možná že i proto zavražděný učitel v rámci své svobody a osnov udělal, co udělal, ač mu selský rozum říkal, že to dělat nemá...Neměl, je mrtvý. Dostal medaili a zabezpečí někdo jeho rodinu, pokud nějakou měl? Odškodní ho stát za to, že dělal, co musel? Nevím. Ale je jasné, že každý, kdo má pud sebezáchovy, si odteď zase dá na muslimy ve třídě pozor. Precedens už tu je.

3 0
možnosti
Foto

Máte v tom chybičku, samotné rozlišování lidí na muslímy a nemuslimy, je projevem kolektivistického, tedy levičáckého myšlení, je to stejné jako rozlišování na proletáře a buržuje.

0 5
možnosti

Zkuste to vysvětlit muslimům! Ti to takto rozlišují. Vaše úvaha je chybná, muslimové nejsou levičáci!

2 0
možnosti

Evropa má skutečně hrozné zkušenosti, viz Švédsko, které chce nově upravit systém rozhodování o azylu a nabízí, aby EU měla společná pravidla (jejich určité zpřísnění). Namátkou si lze číst např. rozsudky švýcarsk. Spolk. soudu: příslušní jedinci si, nikoli výjimečně, neváží toho, že dostali šanci, dopouštějí se opakovaně trest. činů, snaží se dostat právo trvalého pobytu přes podivné sňatky a mají mimořád. vytrvalost soudit se, když je země chce vyhostit...

9 0
možnosti

Je načase, aby se tak stalo co nejdříve...

0 0
možnosti

Vždycky si vzpomenu na dalajlámu, který je mimořádně vstřícný a tolerantní vůči nejrůznějším náboženstvím, směrům či přesvědčení jedinců, ale není to dávno, co řekl, že Evropa má patřit Evropanům. Patrně měl přitom na mysli i to, že Evropanem se může stát i někdo, kdo pochází odjinud, ale má pak mírumilovně ctít její hodnoty, nikoli je ničit. Je to tragédie (vražda učitele aj.), Evropa by to měla řešit společně, tohle nevyřeší jeden evropský stát.

8 0
možnosti

Nebyl to krok islámského pomatence. Byl to logický a předvídatelný krok politického islámu dobývajícího postupně všechny společenské pozice (politické strany, media, vysokoškolská a středoškolská zařízení, volnočasové aktivity a podobně a zejména tzv. občanská společnost neboli nevládní politické (ne)ziskovky), které jim nabízí současná evropská liberální demokracie. Pokud se politickému islámu radikálně neuzavřou možnosti tyto společenské pozice dobývat, pak ve svém vítězném úsilí nemůže proti slabé a chabnoucí evropské společnosti blahobytu nezvítězit. Proto je legitimní úsilí států střední a východní Evropy zabránit průniku těchto aktivit nepřátelského převzetí státu. Poukaz na to, že tu vraždu organizovala nebo neorganizovala islámská mládež nejde na jádro problému. Islám nemá centrální autoritu, je to žitá Ummá, rozprostřená jako chobotnice napříč islámskou společností, která vyznává stejné hodnoty, kterí jsou dobře postižitelné v Koránu. A Korán není Bible ani obsahem ani ideologickým zaměřením.

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS