Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Flaming? Zkuste se zeptat psychologa nebo psychiatra, k čemu je dobrý! Vypuštěním (slovním či písemným) nespisovného slova si dotyčný pomůže od stresu. :-)

Já původně myslel, že půjde o článek o flambování. A ono tohle! Jsme přece národ dlaždičů. tak co chcete!

Vtip: "Mamí, můžu si jít poslechnout, jak tatínek spravuje auto?" ;-D

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
BG

Existují názory, které se z principu respektovat ani nedají. Když Vás takový mladý komunista Petr Cvalín, který se narodil až po sametové revoluci, bude přesvědčovat, že se zde i před rokem 1989 žilo skvěle, protože mu jeho komunističtí rodiče vyprávěli, jak dobře se měli, pak to není názor hodný respektu.

Ale ten flaming je opravdu špatný. Hloupé je, že se do něj nechá většina strhnout. Jsem některými příspěvky tak znechucený, že jsem přispívání výrazně utlumil.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Až případně nová paní /či slečno?/ autorko napíšete svých článků na iDnes prvních 100, ostatně sama nejlépe uvidíte, za jak dlouho se do vás čtenáři se "slabšími nervovými soustavami" pustí a začnou vám různě spílat a nadávat, či se vám posmívat, že budete nucena jejich nevhodné slovní výlevy mazat. Já jsem zatím mazal (na doporučení adminů) urážky pouze jednou a to mi ještě jeden z čtenářů vyčetl, že urážky a nadávky si prý mám nechat líbit, protože "jsou daní za publikování mých názorů na iDnes zdarma!" (?). Přeji vám na blogu iDnes příjemný pobyt ;-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS