Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plukovník Prymula jistě není můj favorit. Všichni víme, co vyváděl v hradecké nemocnici. Ale to je vedlejší. Je vedlejší, že je navíc lampasák. O jeho odbornosti pochyby nemám, má zajínavý profil v databázi Thomson Reuters - Web of Science. Ano, je to náfuka, a má rád peníze. Pro jeho chování není omluva, ale co se to vlastně stalo? Ministerstvo převzal v situaci zralé na okamžitý lock-down, že tomu nevěříte, není můj problém. Chtěl bych vidět, jak by to lidi vzali. Nemyslím ten poloviční lock-down, jako na jaře, ale zákaz vycházení. Těžko se tomu věří, protože vládě nikdo nevěří. Nevím, proč se plukovník vydal/nechal vylákat na schůzku se špínou Faltýnkem. Amatérská chyba. Myslím si,že Prymula by nám ten absolutní lock down salámovou metodou naládoval. Vládě nikdo nevěří, tak potopíme Prymulu a nahoníme body. Než se epidemiologická křivka sama zlomí, budeme mít 20 000 mrtvých, záhy se dostaneme na 50 000 a kvůli dalšímu vývoji budeme atakovat 100 tisíc. Pak nastane samovolný lock-down a z toho se nesebereme. Potopili jsme komunistickou zrůdičku Prymulu na podivné přifouknuté kauze. Ale vinen je Babiš a debílci z opozice, ale budou to mrtví pana Babiše. Vím, že na pandemii řada lidí nevěří a já bych se rád mýlil. Více než 1% lidí nezemře, bude to spíše méně, ale jsou desítky tisíc lidí, třeba vaše dcera. Prymula to neustojí, nejde to. Jen doufám že nový velitel krize bude stejně dobrý, jako Prymula.

0 0
možnosti
Foto

J46o11s85e70f 63B95á42r63t50a

24. 10. 2020 16:30

Naplňte si pupík a nepište blogy. To je hrůza, co s Trikolory vypadává. A to jsem měl na plotě jejich volební plakát pro senátní volby.

2 0
možnosti

P80e87t51r 67T82o37m98e41k

24. 10. 2020 16:07

Jste velmi sprostá osoba, protože obviňujete bez důkazů. Jediné co Prymula udělal bylo, že přešel ve dvanáct prázdný chodník k autu bez roušky. Ta restaurace ve chvíli, kdy tam byl, byla zavřená a on tam nebyl jako host v restauraci ale jako host majitele restaurace. Co ale čekat od Trikolory?

2 1
možnosti

No to je ale hloupý blábol. Vy snad autorko víte, že se tak přijeli nažrat? Byla ste tam pod stolem a ohlodávala kostičky?

1 1
možnosti

Copak Trikolóra má nějaký recept? Klausíkovi už nikdo nechce dát 100 mega na podnikatelský projekt?

0 1
možnosti

Ještě bych se zeptal, jestli odvolání Primuly způsobí ukončení lockdovnu

3 0
možnosti
Foto

A to jste možná ještě mnozí neviděli video, které bylo natočeno českou televizí předtím,než začali vysílat naživo ten jeho projev i s těmi osmi kašpary co tam stojí za ním.

5 1
možnosti

"Vytřel si zadek českým národem" To dělají už od jara a dosud to mnoha lidem nevadilo.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

Pro spustu lidi je a byl.

0 0
možnosti
Foto

Je třeba nosit roušky a dodržovat dobře míněná opatření pana Prymuly. Stádní chování a hysterické výkřiky Vás před Covidem neochrání !

2 5
možnosti

Nejlepší způsob jak uniknout a ochránit tak samy sebe, před Prymulovou Covid 19 nákazou, je prchnout a tak ji uniknout, rychlou a svižnou jízdou na kolotoči?:-P;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 27,80
  • Průměrná čtenost 5496x
Jsem běžný občan s běžnými starostmi, kterému není lhostejné dění doma ani ve světě. Jsem členkou strany Svobodní.

Mé články vyjadřují mé osobní postoje a nejsou oficiálními postoji hnutí.

Seznam rubrik