Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ach jo... Víte, s Kačkou jsem se setkal osobně, s těmi aktivistkami z USA nikoliv, nicméně i tak si myslím, že Kateřina těm řeckým bájím dost možná rozumí mnohem víc, než plod amerického státního školství... Jsem dost nakloněný tomu, že ty aktivistky rozzuřil jen fakt, že by měl držet MUŽ uřízlou hlavu čemukoliv ŽENSKÉMU. Jinou vědu bych v tom, na rozdíl od Vás nehledal...

1 0
možnosti
JK

Blahopřeji vám, že jste se s ní setkal. A říkáte, že Perseus aktivistky rozzuřil natolik, až z toho vzteku vznikla socha Medúsy? Nevím, ale informace, které jste mi poskytl, by si možná vědecký rozbor zasloužily. Ale nebojte. ;-)

0 0
možnosti
ND

Ano, zde je zvykem vyřizovat si účty mezi blogery blogama, diskuse je málo...

6 0
možnosti
JK

Vyřizovat účty - o čem to píšete? Já jsem s paní Lhotskou žádný kšeft neudělal, tak s ní nemám co vyúčtovávat. Baví mě jen do ní rýpat (a to už poměrně dlouho), protože je na tom argumentačně dobře. Kdyby byla argumentačně slabá, nebyla by to žádná zábava. No a teď jsem se k tomu odhodlal, neboť jsem se dověděl, že ji to prudí.

Abych vám to ještě víc přiblížil, s postojem paní Lhotské k MeeToo v podstatě souhlasím, ale připadá mi zbytečné kritizovat zde na blogu počin tohoto "hnutí" v podobě sochy v New Yorku.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
JK

No jo, zase jste trefil hlavičkou o hřebíček.

0 0
možnosti
Foto

No faktem, že všichni, kdož se zabývají komunismem, tak mají v ruce toliko "slaměného panáka", do něhož buší hlava nehlava. Ničemu neporozuměli, nic se nenaučili.

0 0
možnosti
JK

Ten odkaz jsem četl. A co má jako být? Neobsahuje nic objevného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik