Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvěle zhodnoceno, velice smutná věc R^R^R^

Tím smutnější, že oněmi přitakávači jsou ubožáci z nejvyšších míst české pseudopolitické scény, minulé či současné. Východní vzory stále fungují, sice se zřejmě změnily pohnutky k takovéto až suspektní afinitě (dříve spíše nesouhlas znamenal životní ohrožení, dnes jsou to možná spíše jakési složky z minulosti, finační stimuly etc.). Každopádně opakuji, velice smutná věc.

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 2
možnosti

Skvělé, neprůstřelné argumenty + obdivuhodná logika!

Je mi líto, paní Flašková, ale pořád kvoká....:-)

4 3
možnosti

Ten první řádek sedí i na Vás, Josefe.

Paní Havranková pořád kvoká

1 2
možnosti

J84o58s38e29f 79N27i96k69l

23. 10. 2020 8:26

14.10. jste tady něco psal o "vrtošivém staříku" na hradě, jak bude předávat metály...psal jsem vám co napíšete po 28. říjnu...tak jsem zvědav, jak se "tomu staříku" omluvíte...

0 3
možnosti

Zeman by se mel spis omluvit, ze kvuli svému egocentrismu mrhal casem a energií ministrů ... ta akce byla uz od zacatku jen vyrazem hradni arogance...

3 1
možnosti
Foto

I12v35a66n 54M43a60r20e61k

23. 10. 2020 7:37

Opravte si prosím to "flastenci". A když už, tak ti se schází třeba na Letné.

1 5
možnosti

A já myslel, že s petardami na Staromáku...

Když je ten Talafa zavřený, Ivane.

3 0
možnosti

No výborně. Tudíž věřím, že jasné důkazy o této vraždě už jste předal.

3 0
možnosti

Pane Flaško,

obávám s, že v tom máte maglajz a svůj článek stavíte na nesprávných předpokladech.

Současné Rusko nebrání svým občanům cestovat do zahraničí. Naopak překážky pro jejich cesty jsou na druhé straně např musí získat víza, povolení pobytu atd. Takže vaše srovnání se situací u nás za komančů je zcela neodpovídající.

Pane Flaško,

Opravdu si myslíte, že by ten německý zdravotnický speciál mohl přiletět třeba do USA a odvést nějakého těžce nemocného v krtickém stavu bez souhlasu amerických úřadů a samozřejmě i lékařů. U ruského speciálu by to nepochybně bylo mnohem komplikovanější.

Putinův výrok zcela logicky argumentuje a nikdo soudný nemůže pochybovat, že Rusko má dostatečné zdroje, znalosti a možnosti, aby v Rusku zlikvidovalo beze stop kohokoliv. Kdyby skutečně chtěli, tak by byl Navalný stále v Rusku, žívý nebo mrtvý.

Stále platí fráze "Cui bono", která svou platnost dokazuje už po tisíciletí, i když se jí někteří jedinci snaží ignorovat

5 5
možnosti

Stopy novičoku byly nalezeny na láhvi v hotelovém pokoji v Tomsku, kde byl Navalnyj ubytován. Jinak výmluvy ruského lékaře, že Navalného postihl náhlý metabolický syndrom včetně diabetesu, jsou nesmyslné. Je jasné, že Navalného otrávili Rusové, a byla to výstraha ve stylu, dávej pozor, co může přijít příště.

2 0
možnosti
Foto

Co by vypovídalo o současné situaci v Česku, kdyby i Vystrčil prohlásil, kdybych mohl, tak bych to udělal.

Naprosto nic.

3 4
možnosti

M86a94r78t89i16n 72Š42u17l68c

22. 10. 2020 23:17

Opravdu si myslíte, že kdyby ho Rusové chtěli zabít, že by se do Německa dostal živý?

Povolit či nepovolit transport není jen o svobodě cestování ...ale také o zodpovědnosti a rozhodování lékařů, zda je pacient transportu schopen.

Povolili to ..ačkoli museli vědět, jaká hra se rozehraje.

Celé to jsou takové zpravodajské hrátky..a těžko říct, kdo jakou hru hraje a kdo je aktivnější.

10 6
možnosti

J40i53r87i 84V16r28a66b76e58c

23. 10. 2020 7:00

Pro vas !Uz 100x vysvetleno, byla to vystraha. Zavrazdit a zmiznout protivnika ze sveta je pro bolseviky to nejjednodusi, pak chybi ale ten STRACH pro nove . Proto ta "utrpa".

3 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,88
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.