Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I43v87a39n 62V48e25s32e95l82ý

23. 10. 2020 10:35

Vaše doporučení uvedené v post scriptu dodržuji už asi pět let. Teď jsem v rozmezí asi deseti dnů dvakrát nakupoval ve stejném e-shopu. První doručeno PPL bez problému, druhé ČP také bez problému (buď jsem to přehlédl nebo ten e-shop už nedává na výběr jinak bych poštu s jejím intervalem doručení šest hodin nebvybral). Proč tu poštu zmiňuji? No protože doručovatel na mě chtěl jakýsi PIN který mi předtím pošta poslala a tím jsem vlastně potvrdil převzetí místo dřívějšího podpisu. Jo, a ta slova o nemožnosti reklamace adresátem jsem zde, i jinde, psal už před pěti lety.

0 0
možnosti

Po dřívějších zkušenostech si všechno, pokud to jde, nechávám posílat na dobírku; sice si připlatím, ale už se nebudu muset dohadovat, kde a kdo mnou zaplacenou zásilku převzal.:-/

0 0
možnosti

Přesně. A pokud vím, že nakupuji u známého a seriozního obchodu a nechci platit dobírku použiji cokoliv jen ne ČP. Osobní odběr, síť prodejen, kde se dá zásilka vyzvednout nebo PPL, GEIS, DPD, Zásilkovnu a další.

0 0
možnosti

D26o28r31a 86V54e83s79e84l87á

22. 10. 2020 22:12

Já si zaplatila transport balíku přes celou republiku u DPD. Jelikož balík na určené místo vůbec nedorazil, začlo mi DPD tvrdit, že jsem ho převzala já sama a mají můj podpis. Pak mi řekli, že se mám zeptat po sousedech. Pak prý mi ho pohodil kurýr před dveře, pak zas měli poslední trojčíslí mého OP, aby mi nakonec poslali čestné prohlášení kurýra, že mi balík osobně doručil, a to i přesto, že nikdo nebyl doma. A tím je případ vysvětlen - zaplatila jsem si za doručení balíku sama sobě a ještě bych ho i chtěla ;-€

2 0
možnosti
Foto

Ad Dora Veselá. Popisovaná situace se velmi podobá té, kterou již před dvěma lety díky České poště /pod odborným vedením ministra vnitra ČSSD/ začaly zažívat tisíce lidí. V případě zájmu o informace další, si přečtěte můj včerejší článek. ;-)

0 0
možnosti

No Česká pošta nic moc, ale proč po zkušenostech , které máte zásilku platíte dopředu?

5 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...